local-stats-pixel fb-conv-api

Sniegpiciņa un vilks2

Hey, es ilgu laiku neesmu neko likusi spokos. Un tam ir personīgi iemesli. BET. Šodien, jums būs iespēja iemazīties ar manu visspožāko pusi..

Tieši jums šis raksts varētu patikt vai nepatikt, tā vairs nav mana darīšana, bet kam patīk, tas lai atstāj laiku pls. vai kādu komentāru. Kam nepatīk, tas dara, ko grib.

UZMANĪBU!

Es tāpat negatīvus komentārus nelasu! emotion

------------------------------------------------------------------------------

Kaut kur Pjermežā, pašos tumšākajos dziļumos, dzīvo kāda meitene, ap 15. Viņai ir sarkani mati, brūnas acis un viņas mīļākā krāsa ir rozā. Ziema ir viņas mīļākais gadalaiks, tāpēc, par simbolu ziemai, viņa velkā baltu, sniegbaltu apmetni. Viņas balss ir klusa, maiga un melodiska. Meitenes vārds ir Sniegpiciņa.

Taču meitenes kaimiņš, par kuru viņa pat nenokauš, ir liels, melns, izpūris vilks ar zilām acīm un asiem zobiem. Viņam viss dzīvais ir kā ēdiens. Viņš ir asinskārs un nav noskaņots uz sadraudzēšanos, ja nav tādas vajadzības. Taču tas nav parasts vilks. Tas, uz pārošanās laiku iegūst spējas pārvērsties par puisi, dažādos vecumos. Pēc pārošanās laika, spējas pazūd. Vilks ir vilks, bet kā puiku, viņu sauc Zaks.

Kādu vakaru, kad debesis bija sarkanas kā peklē un mēness - rozīgi sārts, Sniegpiciņa vēroja kalendāru un pamanija, ka viņa brālēnam ir vārda diena. Proti, Sniegbumbulītim. Viņa devās uz virstuvi un groziņā sabāza visādus našķus: piena šokolādes tāfelīti, tumšās šokolādes oliņas, 4 saldus, sulīgus ābolus, 1 cukurgailīti, kēksiņus ar karameļu pildijumu, saldās vafeles ar putukrējumu un pat vel pankūkas ar medus un zaptes burciņu. Kad viss bija salikts, Sniegpiciņa uzvilka savu balto mētelīti, baltos zābaciņus un devās ceļā. Ejot gar mežu, Sniegpiciņai zvēri pa ceļam brīdināja par meža dzīvojošo vilku, kurš var uzbrukt jeb kurā laikā un vietā. Bet meitene neklausijās, viņa mežu ļoti labi pazina, tapēc viņa uzskatija, ka uztraukumam nav pamata.

Nonākot pie brālēna namiņa, kas bija zila un to rotāja zvaigznēm līdzīgi punktiņi, kas arī kustējās un mirdzēja, Sniegpiciņa pieklauvēja 3 reizes. Bet neviens neatvēra. ''Atkal aizbraucis uz striptīzklubu...'' meitene nodomāja un atstāja groziņu pie durvīm ar uzrakstu Daudz laimes Vārdadienā, seksuālais izvirtuli, bet pati devās atpakaļ uz mājām.

Mājum ceļā, meitenei no krūmiem iclec stirna ar briedi un saka:''Mīļā Sniegpiciņ, griezies atpakaļ un ej pa citu ceļu!'', abi zvēriņi bija satraukti, tapēc runāja ātri.

''Kas noticis?'' prasija Sniegpiciņa.

''Mīļā, laika vairs nav daudz. Vilks tūlīt tevi saodīs. Viņš ložņā gar tavu mājiņu un tās teritorijā, ieskaitot Lielo Liepu! Viņš tevi atradīs un aprīs dzīvu!! Griezies atpakaļ!'' stirna meitenei atbildēja un pieglaužas tuvāk pie brieža.

''Vilks? PIE MANAS MĀJAS?!'' Sniegpiciņa pārsteikti iesaucās.

Briedis pamāja ar galvu 'jā' un klusi ieminējās:''Turklāt, runā, ka tas ir vienīgais vilks šajā mežā.''

''Vai kādam ir bise? Vai revolveris? Vai ūzī? Vai pistole? Vai piemēram.. snaiperis? Vai vienkārši gāzes bumba un granātas?'' meitene aši pavaicāja, bet stirna ar briedi nodomājuši, ka Sniegpiciņa jūk prātā un iebēg krūmos, nemaz neatbildot uz meitenes jautājumu.

''Skaidrs.. emotion '' viņa nomurmināja un izvilka no sava mēteļa kreisās kabatas citronu gāzes mini baloniņu. Tad, turot to rokā, viņa turpināja ceļu.

Kādu laiku ejot, viņas ceļu tiešām aizšķērsoja liels, melns vilks. Redzot vilku, meitene skrēja viņam tieši tā kā uz rīkli. Bet pie viņa purna, apstājās. Apstājās un iecirta vilkam pliķi ''Še tev, velnišķīgais radijums no elles ugunīm, Sātana miesas un asinīm! Ko tev bija darīt manā sētiņā?''

Vilks no pirmās pļaukas bija mazliet apstulbis un tapēc, viņa skatiens bija vērsts uz leju.

Meitene iepļaukāja viņu vēlreiz ''SKATIES UZ MANI, PAKAĻA!'' un iepļaukāja viņu vēlreiz ''Es teicu, SKATIES MAN ACĪS! Kad lēdija ar tevi runā, SKATIES VIŅAI ACĪS!'' un vel ceturto reizi, iecirta vilkam pliņi. Līdz vilks nepieļāva vel piekto reizi un paspēja saķert meitenes roku zobos, pirms viņa paspēja to atvēzēt vel vienam pliķim, rūcot:''Pakustini un nokodīšu... emotion ''.

Meitene atslābināja to roku un ar otru iecirta vilkam vel piekto pilķi, vilks gribot, negribot, palaida meitenes atslābināto roku vaļā.

- Kā tev nav kauna! Vispirms gar manu māju urķēties, tagad man rokā kost. - meitene aplūkojot roku, pārmeta vilkam.

- Brīva daba. Kur gribu, tur lienu. emotion - vilks pretī un aplaizās.

- Nu un tu domā, ka es nepliķēšu tādu neglīteni kā tu? - meitene uzmeta lūpu, jo viņa taču ir bērns.

- emotion - vilks bija apmulsis, izrādās, viņš bija netikai briesmīgs un asinskārs, bet arī NEGLĪTS.

Meitene redz, ka šis apmulsis un mazliet sastindzis, izmanto izdevību un aizcilpo pāris metrus tālāk no viņa, lai turpinātu mājupceļu.

Kā jau teicu, sarkanais mēness.

Bet vilks ātri vien atžirka un pamanijis, ka meitene jau ir gabalā, gribējis jau skriet pakaļ. Nejauši, viņš paskatijās debesīs. Sarkanais mēness. Laiks, kad sākas pārošanās laiks vienīgajam vilkam mežā. Un ko jūs domājat, ko vilks izdarija? Lasiet tālāk. Vilks atcerējās, ka tas ir laiks, kad Dievs viņam ļauj izmantot spējas. Tāpēc, vilks pārvērtās par jaunekli. Puisim bija gandrīz ugunīgas krāsas mati, pelēcīga ādas krāsa un T- krekls, kas arī bija tāds, melnīgs. Puisim arī bija zilas acis, ar rētu. Pēc auguma, ap 17.. pēc izskata, izpūris blondais Džastins Bībers. emotion Un viņu sauca Zaks. Zakam, atšķirībā no Sniegpiciņas, balss bija dobja, drūma un klusa.

Pēc pārvēršanās, Zaks dzinās meitenei pa pēdām un drīzvien, panāca viņu. Viņš izleca tieši uz ceļa un apturēja meiteni saķerot viņas rokas:

- Pagaidi, mēs vel neesam beiguši-... - un viņu pārtrauca.

- Lai arī kāds tu sūda muša nebūtu, tevi nāksies paturēt. Ja nu tas bezgalvainais vilks atgriežas. emotion - Sniegpiciņa pat nenojaušot, ka runā ar to pašu vilku, turpināja ceļu turot puiša roku.

- Ko tu tiko teici, maita tāda? emotion - Zakam īsti nepatika tas, ko viņa pateica un tas, ka viņa roka, bija saspiesta.

Meitene nonākot pie savas mājas, kopā ar Zaku uzreiz iegāja istabā. Tad, meitene atskārta, ka gulta salūzusi:

- Ai, šķiet būs jāiet uz dīvāna..''

- NU KAPĒC JŪS SIEVIETES VIENKĀRŠI NEVARAT NOPIRKT VIBRATORU ?! emotion - Zaks ir pilnīgi izbesīts.

- Ko tu te pēkšķi? Domā, man domas ir ar tevi drāsties? Ej ratā. - Sniegpiciņa viņam saka un iepļaukā Zaku.

Zaks paskatās uz dīvānu un iekliedzas sievietes balsī: ''TEV DĪVĀNĀ IR PREZERVATĪVS?!?!?!'' un meitene paskatās uz dīvānu, tad uz Zaku:''Cirvis esi? Tas ir tējas maisiņš. emotion '' un tad viņa to tējas maisiņu iemeta misenē.

Zaks katru brīdi domāja, kad uzbrukt. Vakarā vai tumšā naktī. Un kad viņš gatavojās uzbrukt, tad Sniegpiciņa kā paslīdēja uz banāna, kas stāvēja uz grīdas kopš rīta, tā uzkrita tieši Zakam virsū, nogāžot puiku gar zemi.

- emotion Tieši manās olās.. - Zaks

- emotion - Sniegpiciņa

- I'M SEXY AND I KNOW IT. emotion - Zaks atrada ideālu brīdi, lai pasmietos

- emotion - Sniegpiciņa

- emotion Bitch, you shoud see your face. - Zaks

- emotion ZAK! - Sniegpiciņa

Un meitene aši norāpās no puiša, cenšoties nepalikt sārta, jo.. šādos gadijumos, tā var gadīties. Tikmēr Zaks atkal grasijās uzbrukt un viņš bija viņai tieši aiz muguras.

Kad meitene pagriezās atpakaļ, viņas un puiša lūpas saskārās. Tagad abi jutās neērti. Abi gribēja to brīdi izmainīt, bet neviens nezināja, ko tādos brīžos iesākt. Tad apmēram 10 sekundes vēlāk, Zaks paģība. Sniegpiciņa piesteidzās pie viņa klāt un gaidija, kad šis pamodīsies. Pēc 1h viņš pamodās un tiko kā Sniegpiciņa to ierauga, tā iebelž šim pa galvu ar pankūku rulli murminot:''Domā, es nezinu, ka šādās naktīs tu pārvērties par cilvēku, lai nocopētu meiteni? Ha!'' un viņa viņu aiz kājām izvlika ārā, no mājas. Tad aizkrampēja durvis un logus no iekšpuses, lai vilks nevarētu tikt iekšā un tikai tad, iesēdās dīvānā pie TV. Bet Zaks, mēnesim atkal parādoties baltam un debesīm atkal normālā krāsā, pārvērtās atpakaļ par vilku, kam būs jāgaida nākamie 3 gadi, lai šāda iespēja atkal parādītos.

Beigas.

Pasaka nav sarakstīta no kāda cita autora, nav nokopēta no citiem vai rediģēta orģinālās pasakas parodija. Tā ir manis izdomāta un vienīgais, kas mazliet līdzinās orģināl rakstam ir tas, ka meitene bija apmetnis un groziņš, dēļ kura bija jāiet pie pusbrāļā un vilks. Bet tā, viss ir manis izdomāts. Tā kā, negribu redzēt komentārus par citu autoru darbu zakšanu. Paldies, ka lasijāt līdz galam. emotion

80 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt
Vairāk šādu rakstu😏✋
0 0 atbildēt