local-stats-pixel fb-conv-api

Slikta meitene 7.2

78 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Slikta-meitene-6/648548

7.nodaļa – Armands

***

Dzimšanas diena pagāja ļoti garlaicīgi, man nepatika, Sats sabojāja visu vakaru. Tagad esmu pie Emīla, sēžam pie kamīna.

„Tu esi pati jaukākā un mīļākā meitene, kuru jebkad esmu saticis. „ Emīls pārtrauca klusumu.

„Es?” Pielecu kājās, jo nevarēju noticēt, ka to viņš saka par mani. „Braucam uz klubu.”

„Labi.” Emīls piecēlās un gāja pārģērbties. Pa ceļam uz manām mājām es uzrakstīju Armandam īsziņu – „brauc ar Rūbiju uz to klubu, kur mēs iepazināmies.” Saņēmu apstiprinošu atbildi. Perfekti, viss notiks tā kā es ieplānoju. Es pierādīšu Emīlam, ka neesmu ne jauka ne mīļa. Es esmu kuce. Un arī Rūbija par to pārliecināsies. Iegāju mājā, lai pārģērbtos. Uzvilku ļoti īsu, apspīlētu kleitiņu sarkanā krāsā, tai ir liels izgriezums. Uzvilku melnas, lakotas kurpes uz liela papēža, noklāju lūpas ar sarkanu spīdumu un iekrāsoju melnas acu ēnas. Kad izgāju no mājas pamanīju Emīla sejā pārsteigumu. Viņš pateica, ka izskatos satriecoši. Ieejot klubā, meklēju Armandu un Rūbiju. Pamanīju viņus pūlī, viņi dejo. Uzaicināju Emīlu uz deju un tēloju, ka viņus neredzu. Tad netīšām uzgrūdos virsū Armandam, neskatoties uz viņu atvainojos un tad pamanīju, ka tas ir viņš.

„Čau.” tēloju pārsteigumu.

„Sveika.” Armands turpināja manu teātri, Rūbija tikai negribīgi izspieda smaidu. Kopā devāmies pie bāra letes, iedzērām. Armands man pačukstēja, ka viņiem ir noīrēta VIP istabiņa, piedāvāju uz turieni doties pa vienam. Es gāju pirmā, pateicu, ka eju uz tualeti. Nemanāmi iegāju istabiņā un gaidīju puisi. Pēc piecām minūtēm viņš bija klāt un mēs sākām skūpstīties.

„Tu šodien izskaties nereāli seksīgi un uzbudinoši.” Armands čukstēja, kad vēra vaļā kleitas rāvējslēdzēju. Mēs turpinājām skūpstīties un kāds atvēra istabas durvis. Mēs abi pagriezāmies un durvīs ieraudzījām Rūbiju un Emīlu. Manā sejā parādījās smaids, Armands gan nebija priecīgs par to, ka mūs pieķēra. Viņš taču nezin, ka es to sarīkoju. Armands ātri nogrūda mani nost no sevis un vilka virsū savu kreklu.

„Rūbij, es varu paskaidrot.” Viņš mēģināja izlabot situāciju.

„Ko vēl tu man atņemsi?” Rūbija to jautāja man un viņas acīs varēja redzēt vilšanos. Emīls tikai stāvēja un vēroja. Rūbija aizgāja un viņai pakaļ Armands. Uzvilku kleitu un palūdzu, lai Emīls aizver rāvējslēdzēju. Viņš to arī izdarīja. „Es viņa dēļ šito visu izdarīju, un viņš pat neko nepateiks?” nodomāju. Izgājām no kluba un Emīls atvēra savas mašīnas durvis, lai es varētu iesēsties iekšā. Paskatījos uz Emīlu un demonstratīvi iesēdos mašīnā.

„Nu un tagad es esmu jaukākā un mīļākā meitene, kuru tu jebkad esi saticis?” jautāju, ka Emīls bija ieņēmis savu vietu.

„Un tu to izdarīji tikai tāpēc, lai pierādītu man to, ka tu neesi mīļa un jauka?” viņš nesaprata.

„Jā.” apstiprināju.

„Stulbene.” Viņš klusi noteica. „Vismaz kaut kas.” Smaidot nodomāju. Uz atvadām Emīlu noskūpstīju, viņš pat nepretojās. Iegāju mājā un apsēdos uz zemes, jo nevarēju vairs paiet. Pēkšņi sāka sāpēt galva un nevarēju pakustēties,jo bija nespēks. Mēģināju celties, sanāca stāvēt tikai tad, ja pie kaut kā turējos. Knapi varēju pacelt kājas, bet kaut kā tiku līdz kāpnēm. Nostājos uz ceļiem un līdu uz otro stāvu, kad tiku iekšā istabā, sabruku uz paklāja un nevarēju pakustēties.

***

Kad pamodos sapratu, ka tagad jau jūtos daudz labāk, varu normāli staigāt. Šodien vēl viena brīvdiena.Piezvanīju Satam, jo man vajag zināt kāpēc viņš tā izturas pret mani.

„Ko es tādu izdarīju, ka tu pret mani tā izturies?” jautāju, kad biju pārliecināta, ka Sats ir pacēlis klausuli.

„Tev arī labrīt, māsīc.” Viņš iesāka. „Tu man jautā, ko tu tādu izdarīji? Tu sev to pajautā!”

„Bet es nesaprotu, vari man paskaidrot?” palūdzu

„Labi, kā gribi. Man Rūbija visu izstāstīja. Kāda tu biji šo gadu, tevis dēļ nomira Trojs, tev jau tā bija divi puiši, vēl tu nolaidi ar Rūbijas puisi. Es tevi nepazīstu, Heilij.” Sats paziņoja un nometa klausuli.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Slikta-meitene-8/648662

78 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Interesanti.. Tikai es ceru ka tas arī nebūs audzējs galvā.. Daudz jau viņu te.. (SPOKO)
3 1 atbildēt