local-stats-pixel fb-conv-api

Skaidrībai "pasaules gali"9

46 1

Tā kā tuvojas liktenīgais 2012 gads izdomāju uzrakstīt rakstu par glupībām kas ar šo gadu saistās, cik tad var!!! Pēdējo pāris gadu laikā ir tik daudzi pareģojumi par pasaules galiem, ka izdomāju mazliet pastāstīt kas ir kas.

Tātad, kā jau mums visiem labi manāms pasaules gals nav pienācis nevienā no minētajiem pareģojuma gadiem, kā piemēram, nesenais 2000 gads un tagad 2012, bet internetā to ir ļooooti daudz minēti gadi un scenāriji kad un kas ar pasauli notiks.

Šis tas no metafizikas, cilvēcei ir enerģijas potenciāls ko viņa nes savā apziņā par to kas viņi, ko tie domā par citām tautām un rasēm un kāds ir to attīstību ceļš, karošana vai izlīgšana, tas viss raksturo zemes enerģiju. Tātad atgriežamies senajos Nostradamusa laikos un ko viņš savos pareģojumos redz - karu, iznīcību badu un pilnīgu haosu un domāju ka tā arī bija. Bet visā šajā attīstības procesā cilvēce ir izmainījusi apziņas līmeni, kas izmainīja enerģijas potenciālu. Nostradamus un citi senie pareģotāji tik tālu pareģot varēja tāpēc, ka zemes enerģija nebija mainījusies tūkstošiem gadus tā bija konstanta un pēc tā potenciāla, kas bija viņa laikos zemi sagaidīja tāds liktenis.

Bet 1987. gadā cilvēcei bija radies jauns enerģijas un apziņas potenciāls, kas izmainīja zemes un cilvēces likteni, līdz ko zemes enerģija ir izmainījusies visi pareģojumi vairs nav aktuāli, kas bija tik sen pareģoti. Cilvēci nesagaida pasaules gals, bet tikai un vienīgi jaunas iespējas.

Tāpēc es ceru ka vismaz kāds, kas šo izlasīs aizdomāsies kāpēc nekas no pareģojumiem nepiepildās un nevajadzētu paļauties uz spekulantiem, kas to kultivē, lai sētu cilvēkos bailes un tā viņi varētu jums teikt, kas jādara, kas jāpērk kas jāpielūdz, lai tiktu izglābts. Ja ļogiskais un saprāta ceļš tev liekas kaut kas priekš tevis vari izlasīt kādu no KRYON grāmatām, iespējams tur ir tas ko visu laiku esi meklējis, bet pirmāmkārtām labāk paļaujieties uz sevi, NEKAD neklausiest citus kas teiks kas un kā jums jādara!!! Pasaule ir mūsu rokās.

Un tā tas ir.

46 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Vienīgais pasaules gals, par ko varam būt pilnīgi droši, būs tad, kad izdegs Saule, bet tas būs tikai pēc aptuvei 5 miljardiem gadu. 

Bet principā tie pareģotie pasaules gali, kur sola karus, slimības utt. jau reāli nav pasaules, bet gan cilvēces gali

6 1 atbildēt

Jā, šis ir visglupākais raksts par šo tēmu ko esmu lasījis. emotion

5 1 atbildēt

kautkadas mulkibas tu te sarakstiji, sapipejies? tam protams ir gruti noticet, bet pasaules gals bus ari taja pasa 2012 vari ticet, varat nee, man isteniba vienalga, bet kad ta diena pienaks savus vardus nozelosiet, mes pasi iznicinam so pasauli, tadel ari mes tiksim iznicinati ! sie paregojumi ir veidoti speciali, lai visnegaiditakaja mirkli viss saktos ! !

3 2 atbildēt