local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes bizness16

22 5

Reiz, sen seno laikos, kādā viesnīcā aiz trejdevņiem kalniem, un trejdeviņām zemēm strādāja, divi recepcijas darbinieki. Viens laipns, skaists, vienmēr sakopies un izpalīdzīgs jaunēklis. Otrs rupjš, nesakopies, un bieži vien kārtīgā pālī, kad nebija pālī tad pohu smārdu varējas sajust pat elpojot caur AIRVICK balonu.

Uzņēmuma īpašniece, bija blonda dura, kas bija mantojusi viesnīcu no sava nelaiķa vīra un ne rubija neko, plus - sievietes ārpus virtuves tāpat nekam daudz neder, tapēc arī rupjais Raimis netika atlaists. Tas jau tāds sīkums, ka Raimis viesnīcas, jau tā niecīgos ienākumus padarīja vēl daudz niecīgākus.

Elektrības taupīšanas nolūkos lifts bieži vien tika atslēgts. Tad vienā dienā pa viesnīca durvīm ienāca pārītis jau nedaudz padzīvojušu ļautiņu, un par nelaimi viņiem, bija Raimja maiņa.

Raimis viņus ieraudzīdams noņurdēja: "Ko šitie padlas te dara, viņiem tak sen jau vieta kukaiņkaniņā". Protams ierādija istabu trešajā stāvā, neieslēdza liftu un cerēja ka vecie pa ceļam atstiepsies, tad vismaz somas nebūs jānes augšā.

Vecie neatstiepās, pārnakšņoja, un kaut ko bubinādami pameta viesnicu, un pastāstija visiem paziņām cik pretīgs darbinieks recepcijā strādā, ka pat liftu nejēdz ieslēgt.

Vienā dienā Raimis nododams maiņu Ziedonim, pamanīja, ka ziedonim iedeva tādu paprāvu dzeramnaudu. Raimis būdams normāls pacans, ar pirkstu nav taisīts, palūrēja uz Ziedoni un puspālī izdvesa: Eu bļe! ņerga nahuj!? Kā pie lielā piķa var tikt?

Ziedonis būdams, kā allaž, pieklājīgs pasniedza viņam grāmatu "Viesmīlības pamati" un teica: "Ņem bezkauņa - pastudē!"

Pēc pāris dienām Raimis saņēma savu pirmo dzeramnaudu mūžā, un saprata, ka būt ritīgam pideram pret saviem viesiem nemaz neatmaksājas, un tā turpināja, un viesnīca saņēma labas atsauksmes, pat blondā dura priecājās, ka šai vairāk pīķis ienāk par ko lupatas pirkt.

Bet Ziedonis, saprata, ka Te vairs nav aršana, pasūtija viņus nahuj un atvēra savu viesnīcu.

22 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Kolosali,raksti vēl .Man ļoti patika.
2 0 atbildēt

- sievietes ārpus virtuves tāpat nekam daudz neder. Domāju, ka laikam šī teksta autors ir audzis mucā un pa spundi barots.  Tāpēc nespried pēc vienas par visām ir ļoti daudzas labas viesnīcu vadītājas, kuras labi tiek galā ar saviem pienākumiem un personāla atlasi un disciplinēšanu.

0 0 atbildēt

Kaut kāds idiotisms! Kur tu tādas stulbības izrāvi?!emotion

0 0 atbildēt

kāds debīlisms emotion

0 1 atbildēt