local-stats-pixel fb-conv-api

Saulriets #47

121 0

Vēlreiz paldies jums mani mīļie spocēni par daudzajiem plusiņiem, vēl reiz jums pasakos, izlasīju komnetārus un sapratu, kā jūs nevarat paciesties kad būs daļa, bet re tā ir ! Ceru, ka jums patiks !

-Zini, es viņu ļoti labi atcerps, bet ja es viņam iedevu tavu telefona numuru nenozīmē, ka viņš var tevi sāpināt ! Nē, es to tā neatstāšu, es viņam parādīšu, ka nedrīkst tā jokoties ar manu māsu ! Es viņam parādīšu. -Redzēju kā viņš saģērbās un aizgāja prom. Es turpināju raudāt, domāju, ka mums var vēlreiz kaut kas izdoties, bet šoreiz patraucēja viena cita, trešo reiz es nemēģināšu. Nogāju lejā, lai paēstu, bet mamma jau bija aizgājusi, pat nepasakot ne vārda. Es nolēmu sev uztaisīt ceptu olu, jo man bija slinkums kaut ko citu uztaisīt. Es pieliku eļļu klāt pannai, un gaidīju, kamēt tā uzsils, bet kamēr es gaidīju, kad panna uzsils es nolēmu mazu mirklīti palasīt žurnālu. Panna jau bija uzsilusi joprojām man pār vaigu tecēja silta asara. Es stāvēju tieši pie pannas un mana asara iekrita pannā, un eļļa šļācās pa visām malām man trāpīja ļoti karsta eļļa tas sāpēja.

Nu mana negaršīgā ola bija gatava, es pagaršoju un pat aiz lielajām bēdām nejuttu tās garšu. Noliku šķīvi malā, jo vairs negribēju. Gāju uz lielo istabu, lai paklausītos dziesmas, jo tiešām vairs neko citu negribēju darīt. Ieslēdzu mūzikas kanālu un aizvēru acis, jo gribēju mazliet iegremdēties atmiņās. Aizvēru acis... Atceros, kā es ar Rodžeru skrējām gar jūru, un nopeldējāmies vieni paši, kad visi bija prom, atceros, kā mēs jokojāmies braucot atpakaļ uz mājām, un tad rīt bija jāiet uz skolu, starpbrīžos es apsēdos uz soliņa viņam blakus un uzliku savu galvu uz viņa pleca. Tas bija tik romantiski ! Mūsu jūtas gāja uz augšu līdz iejaucās mana bijusī labākā draudzene Alise, nekauņa tāda. Es sāku murgot. Un piecēlos. Bija jau vakars, tātad es biju iemigusi, bet tad manā mājā ienāca brālis ar savu draudzeni Žizeli, kas te notiek ? Tā ir Rodžera meitene vai mana brāļa Marata meitene ? Es neko nesaprotu...

121 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Sjuper ! 

2 0 atbildēt

lūdzu rakstat komenārus ... emotion

0 0 atbildēt

Lieeeeliskiiiii!!!!!!! Kad nākamā?emotion

0 0 atbildēt

Kad nākamā? emotion)

0 0 atbildēt