local-stats-pixel fb-conv-api

Sasalušās sirds asaras (20)6

Es traki smējos , jo mans ķermenis bija ļoti jūtīgs uz mazāko pieskārienu, kur nu vēl kurināšana. - Izbeidz! Izbeidz! - es histēriski smējos. Tad izrāvās no puiša tvēriena un apsēdos otrā galda pusē. - Nekā nebija, tu nepīpēsi! Tas ir kaitīgi. Mēģini atmest. - es nopietni teicu, var teikt pieprasīju. - Ou, mazā, piebremzē. - viņš acīmredzami sašuta. - Ak tā, tad es tevi izaicinu! Atmet smēķēšanu! - es iesaucos. - Nu, ko klusē? - es pompozi nogrozīju galvu. - Ko tad es dabūšu pretī? - viņš pacēla vienu uzaci un uzlika savu plaukstu uz manējās, kuru biju nolikusi uz galda. - Ha, ha. Ko dabūsi? Veselību! - es ķircinoši pasmaidīju. - Tas nav interesanti. Ko tā veselība? Tāpat drīz jāsprāgst nost. - viņš atbildēja, pakasot galvu. - Nekad vairs tā nesaki! Savādāk es ar tevi nerunāšu. Man vienkārši ļoti nepatīk, ka tu pīpē. - paskaidroju un beigās pasmaidīju. - Noskūpstīsi mani, mazā? - viņš kārdinoši iekoda sev lūpā, izteikdams savu lūgumu. Es ātri pieskrēju pie viņa un sāku viņu skūpstīt. Tas ieilga. Kaislīgi un uzbudinoši , bet tajā pašā laikā mīlestības pilni. Es maigi atrāvos, Eds maigi atglauda manus matus no sejas priekšas. - Mazā, man šķiet, ka tu mani hipnotizē. Tevis dēļ esmu gatavs darīt jebko. Arī atmest no sasodīto smēķēšanu. - viņš skatījās man cieši acīs, tieši tā, kā man patīk, un teica, beigās noskūpstot uz kakla. - Man tev kaut kas ir jāpasaka. - viņš turpināja mani skūpstīt kaut kur pie ausīm. - Es uztraucos. - es paskaidroju. Puisis, saprotot manu vārdu nozīmīgumu, atrāvās no manis skūpstīšanas un pievērsās manai sejai. - Kāpēc? - Eds jautāja, skatoties uz mani ar savām apburošajām acīm. Nezināju, kā lai to pasaka, tāpēc paļāvos uz savu muti, nevis prātu, ko gan es bieži nedaru. - Es nekad to neesmu darījusi. - atbildēju. Viņš nopietni uzlūkoja mani, atglauda manus matus. - Nu, es arī. - puisis nedaudz smīnot, teica, tad sāka plati smaidīt, atsedzot savus baltos, perfekti līdzenos zobus. - Melis! Tu esi tāds melis! - es iesaucos smiedamās un iebakstīju ar pirkstu tieši puiša presē. Viņš tēlojot, ka sāp sarāvās un tad sāka smieties. Pēc tam maigi mani noskūpstīja. - Neuztraucies, es nesteidzos, Inet. - Eds pārtrauca skūpstu, nopietni paziņodams, un tas mani patiešām nomierināja, kaut arī pati to ļoti vēlējos.
- Ir kāda ideja, ko mēs varētu padarīt kopā šovakar divi vien? - jautāju savam puisim, apskāvusi ar rokām viņa kaklu. - Hmm. - Eds pakasīja pieri. - Varbūt tev ir kāda laba filma? - Protams ir! Kādām tu dot priekšroku? - man patika šī ideja. - Man vienalga, jebkura filma ar tevi būs lieliska. - viņš mani apskāva. Es pasmaidīju, jutos tiešām laimīga un neko citu man nemaz nevajag. Es piecēlos no puiša klēpja un paņēmu viņa roku, tad vilku Edu sev līdzi. - Nāc, iesim uz manu istabu. - es paskaidroju. Viņš pasmaidīja.
Kāpjot pa kāpnēm, es nez kāpēc atcerējos, ka ļoti līdzīgi notika arī ar Elvīru. Apmēram vienāds scenārijs. Viņa tikai vienkārši vēlējāspaskatīties filmu ar savu puisi, bet sanāca pavisam traģiski. Man krūtīs sāka strauji sisties. - Nē. - es pavēlēja savām prātam sev galvā. - Tas ir Edijs, tas ir mans Eds, viņš neko tādu nespētu, jo mīl mani. - mēģināju aizmest sliktās domas. - Ineta, vai viss kārtībā? Tu pēkšņi kļuvi ļoti bāla. - viņš pagrieza mani pret sevi un ar raižu pilnām acīm raudzījās manī. - Viss labi, tikai nedaudz sagriezās galva. - es klusi atbildēju. - Ak, tev noteikti ir jāatguļas, tu noteikti sevi šodien pārpūlēji. - viņš teica un noskūpstīja mani uz pieres. Mēs turpinājām iet.
- Es uzlikšu savu mīļāko filmu, okey? - jautāju Edam, kurš jau bija ieņēmis vietu uz mana dīvāna pretī televizoram, apsegdamies ar puķaino pledu. - Ou, nu protams. Paskatīsimies, ko tu uzskati par labām filmām. Kāda tad tev gaume šajā jomā. - viņš atbildēja. Es ieliku disku dvd atskaņotājā, tad pagriezos, ieraudzīju, ka puisis smaida. - Nāc šurp pie manis, manu puķīt. - Eds iedrošināja, paceldams pleda vienu pusi. Ar otru galu viņš bija apsedzis sevi. Es pasmaidīju un, neveikli nosviezdama savas pūkainās, rozā istabas čības, ielīdu dīvānā cieši blakus puisim, ar muguru pret viņa krūtīm, lai mums abiem būtu ērti skatīties filmu. Tas bija tik patīkami kā ēst saldējumu karstā vasaras dienā. Tomēr, nē, savādāk. Drīzāk jau tas lika justies it kā sapņi kļūtu par īstenību, tieši tā. Puiša siltais augums ieskāva manējo, tad es sajutu virs savas sēžamvietas kaut ko cietu un stingru. Nešaubīgisapratu uzreiz, ka tas ir puiša loceklis. Tas man pašai lika uzbudināties, pati nesapratu kāpēc. Es pagriezos ar seju pret puisi, jo televizorā vēl aizvien rādīja reklāmu par jaunākajām dvd filmām. - Inet, piedod. - viņš kautrīgi atteica. Tad es sapratu, ka pirmo reizi redzu Edu, kad viņš kautrējas. Šķita ka tas ir gandrīz vai nesavienojami. - Ed, viss kārtībā. Tas ir normāli. - es atteicu un noskūpstīju viņu kaislīgi uz lūpām. Puisis atbildēja vēl kaislīgāk, viņa rokas aizslīdēja zem mana krekliņa, tad tālāk uz krūtīm. Es alku pēc viņa un puisis pēc manis, tas nu bija skaidrs.
Tā arī Eds neko nevarēja pateikt par manu filmu gaumi.

85 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

kad nākamā?emotion

1 0 atbildēt
Kaut kas ciets... akmens
1 0 atbildēt
Kaut kas stingrs... striķis. Paga... viņam ir akmens olas un striķa desa? XD
1 0 atbildēt
Rīt.
0 0 atbildēt