local-stats-pixel fb-conv-api

Reāls dzīvesstāsts14

Te būs par reālu dzīvesstāstu ar reāliem notikumiem. Gribat ticat, gribat neticat. Vārdi un cita būtiska informācija, kas var atklāt personas datus, protams, mainīta.

Kādā skaistā dienā divi cilvēki iemīlējās un saprata, ka vēlas būt kopā. Pirmais randiņš, pirmais skūpasts, pirmā nakts, nu jūs jau visu paši saprotat. Tā iet dienas, nedēļas, mēneši un pat gadi. Martins un Līvija (vārdi mainīti) sāk domāt, ka laiks būtu rīkot kāzas, bet abi ir studenti un neko greznu nevar atļauties. Jau tā nākas iztikt kā vien var, taupības iemeslu dēļ dzīvo studentu kopmītnēs, jo par dzīvokļa īrēšanu un komunālajiem maksājumiem naudas nepietiek. Tā nu sagadījies, ka liktenis uzlicis abiem mīlniekiem vēl vienu pārbaudījumu - Līvija uzzina, ka ir gaidībās. Sākumā viņa nolemj, ka Martinam neko neteiks un kaut kādā veidā izmelosies un uztaisīs abortu, bet nezina kā un ko lai saka, jo slimnīcā nāksies gulēt 3 dienas un nepieciešama nauda, kas jau tā abiem sagādā grūtības. Viņa tomēr nespēj saņemties šādam solim un visu izstāsta Martinam. Sākumā jau sajūsma nav manāma, bet, kad Martins ir apjautis cik tas ir skaisti, ka diviem mīlošiem cilvēkiem būs bērniņš, kas ir viņu mīlestības auglis, tad saprot, ka tam tā arī jābūt. Martins ilgi nedomādams bankā paņem kredītu, lai abi varētu apprecēties un iekārtoties SAVĀ mājoklī, kur neviens viņiem netraucētu dzīvot laimīgi. Viss rit pēc plāna un Martins ar Līviju apprecas. Abi laimīgi un gaida savu mazulīti nākam pasaulē. Kad mazais piedzimis, Martins saprot cik ļoti grūti viņiem iet, bankā par kredītu jāmaksā, pašiem jādzīvo, par dēliņu jārūpējas, kas arī nav no lētajiem priekiem. Līvija arī pārdzīvo redzēdama kā Martins plēšas melnās miesās. Kādu dienu Martins pārrodas mājās priecīgs un saka, ka ir atradis daudz labāku darbu par tagadējo un viņi varēs dzīvot zaļi, bet īstenībā tas ir tikai mākslīgs prieks. Līvija pat iedomāties nevar, ko viņas vīrs dara, lai uzturētu savu ģimeni... Bet kādas gan var būt aizdomas, ja vīram darbs no 8 - 8?! Martins dienā vidēji nopelna 100 Ls, kādā dienā mazāk, bet kādā gadās arī vairāk. Jautāsit kur tad tik labi atalgotu darbu var dabūt?! Martins ik katru darba dienu no mājas iziet tērpies uzvalkā, bet nokļūstot "darba vietā", kas ir pēc klienta izvēles, pirms tā atnākšanasātri pārģērbjas. Martins darbā sevi dēvē par Moniku, viņš mēdz būt gan blondīne pavedinošā medmāsiņas tērpā, augstpapēžu kurpēs un zeķēm kājās, kuras turās klāt pie zeķtura, gan rudmate sarkanā minikleitiņā ar dziļu dekoltē, gan brunete policistes tērpā ar visu ekipējumu pie sāniem. Monika piedāvā dažādus pakalpojumus - minetu, anālo seksu un pat reizēm piekrīt grupveida izvirtībām. Uz ko tik nav gatavs drosmīgs vīrietis, lai tikai viņa ģimenei nenāktos ciest no nabadzības...

70 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Kaut kāda pilnīga hujņa.

10 1 atbildēt

Nabaga cilvēks :(

Tiešām žēl, ka normāliem cilvēkiem, kas cenšas rūpēties par ģimeni ir šādi jācieš :(

7 0 atbildēt

līdz tai vietai kur par to uzvalku bija,bija OK kā jau visādi šitādi stāstiņi,bet nu beigas WTF? Varēja piemēram pakārties visa ģimene,vai kaut kā tā.   

4 0 atbildēt

kautkāda pretīga huiņa!

4 0 atbildēt

sausmigi un tai pat laika aizkustinosi emotion

3 0 atbildēt

wtf???

2 0 atbildēt

ja nevar atlauties beernu tad nedzemdee

6 5 atbildēt

omgemotion

1 0 atbildēt

neviens viirietis neparaksiitos uz kko tadu, ja ieksheji  nebuutu gejs, tatad uzskatu ka vinam tas varetu sagadat prieku..

uzskatu ka musdienas cilveki pashi izvelas ko dariiit ;) briva izvele

1 0 atbildēt

Brutāli - gan pretigi, gan dēēēm..

1 0 atbildēt

galīg dīvain:/

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt