local-stats-pixel fb-conv-api

Raganu atklājums9

16 0

Sveiki, spocēni! Šajā rakstiņā es gribu pastāstīt par kādu gramatu ''Raganu atklājums'', kuru es izlasīju un uzreiz sapratu, ka tā ir viss labākā grāmata, ko jebkad esmu lasījusi. Tās autore ir Debora Hārknesa.

Tātad - kas ir galvenie varoņi? Tie ir Diāna Bišopa (jap, tagad zinat no kurienes mans nickname) un Metjū Klērmonts. Šajā gramatā ir par mīlestību, tāpēc tie, kuriem nepatīk šādas gramatas uzreiz iesaku iziet no šī rakstiņa. Labi, labi. Diāna Bišopa ir ragana no senas un spēcīgas raganu dzimtas. Diānai agrāk vecākus nogalināja dēļ viņu spējām, tāpēc viņa vairs nelietoja maģiju.

Bet tad viņa satika Metjū Klērmontu un viss mainījās.

Metjū Klērmonts ir vampīrs. Viņš ir 1500 gadus vecs un tiiik...hmm...seksīgs. Lai nu kā, viņš iemīlas Diānā un viņa iemīlas viņā. Man drausmīgi slikti sanāk stāstīt un tāpēc jūs varbūt nospriedīsiet, ka šī gramata ir galīgs (atvainojos) mēsls un kārtējā mīlas gramata, bet tā nav. Saku godīgi, ka šī grāmata izmainīja manu dzīvi.

Šajā grāmatā ir daudz pārdabiskā, bet ir trīs veidu briesmoņi: vampīri, raganas un dēmoni. Patiesībā viss šajā stāstā griežas ap vienu lietu - Ešmola kolekcijas 782. sējumu. Šis manuskripts ir pazudis jau sen un daudzi ir to meklējuši, bet Diāna pavisam nejauši to uziet. Uzreiz visa burvju pasaule atdzīvojas un izrāda interesi par viņu.

Lai nu kā, mana mīļākā vieta šajā stāstā bija tā, kur Diānu nolaupīja un spīdzināja. Var jau būt, ka uzrakstot, ka man tā vieta patika, es liekos ļauna, bet es ar to domāju, ka man patika Metjū reakcija. Ej tu nost, kā viņš sadusmojās. Viņa brālis (arī vampīrs) draudēja, ka to raganu nogalinās, bet pats Metjū gandrīz nomiedza savu brāli. Ai, es te runāju īstas nesakarības, vai ne? Labi, izlasīt šo gramatu, tiešām nenožēlosiet!

Te būs uzrakstīts skaidrāk, kas ir gramatā (nokopēju no Zvaigne ABC lapas).

Dumpīga ragana. 1500 gadus vecs vampīrs.
Noslēpumains manuskripts, pazīstams kā Ešmola kolekcijas 782. sējums.
Viss sākas ar raganu atklājumu...

Dziļi Oksfordas Bodlija bibliotēkas sirdī pētniece Diāna Bišopa pieprasa kādu grāmatu. Diāna ir no senas un izcilas raganu dzimtas un jūt, ka sējums ir apburts, taču nevēlas saistīties ar maģiju. Uzmetusi dažas piezīmes, viņa atdod to atpakaļ. Tomēr Diāna nezina, ka senais alķīmijas manuskripts ir bijis pazudis jau vairākus gadsimtus ilgi un tā pēkšņā parādīšanās ir satraukusi visu fantastisko būtņu pasauli.

Notikumi spēji sagriežas virpulī, un kopā ar iemīļoto – vampīru Metjū Klērmontu – Diānai ir jātiek galā gan ar seniem aizliegumiem un savas dzimtas pretrunīgo vēsturi, gan jāpiedalās vērienīgā cīņā par taisnīguma un mīlestības uzvaru.

16 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Nu ko tu ta !!!Aizmirsi ka ir vel vilkachi ,trolllji un elfi... a ,un urlas ari vel  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Izklausās pēc kārtējā "Krēslas" varianta,bet jauki,ka dalies priekā par izlasīto grāmatu!Cilvēkiem vajag lasīt grāmatas! emotion 

0 0 atbildēt