local-stats-pixel fb-conv-api

PingvīnPūce.12

61 0

Tātad es gribētu pastāstīti pa savu interesanto ziemas radību, jeb to saucamo Pingvīnpūci. Tā tika radī pateicoties garlaicībai un negribēju sēdēt iekšā. Un plus vēl brālis mani čakarēja apmētājos ar pikām, cenšoties iznīcināt gan mani, gan manu mākslas darbu. Man vislabāk patīk no tā visa tie spārni, jo tie tika veidoti aptuveni ~30 minūtes, tātad sanāk, kad katrs tiek veidots 15 minūtes. Pats mākslas darbs tika izveidots kādās 2 stundās. Pēc darba padarīšanas nofotogrāfēju to un aizsūtīju uz laika ziņu konkursu un pat bildi parādīja ziņās un es biju laimīgs. Varbūt daudzi no jums redzēja, bet tomēr domāju uztaisīti šo rakstu. Un es esmu pārāk stulbs, jo paņēmu izdzēsu bildes ārā no datora, kaut arī man tagad vajadzētu tās bildes. Bet atcerējos, kad man ir pie aizsūtītajām inbox vēstulēm un nolādēju. Vēl pirms es sāku taisīti to darbu man bija ideja uztaisīti sniegavīr, jo tas būtu vieglāk, bet izdomāju tā, kad es ņēmšu un uztaisīšu kautko grūtāku. Tā nu sanāca šis interesantais darbs, ar mokām un slapjām drēbēm pa visu laiku, un arī man darbu traucēja mani mīļie suņi. Kaut arī daudziem nepatiktu mani raksti vai es, bet mani tas neintresē, jo es taisu rakstus priekš sevis un cilvēkiem lai viņi iepazītos ar maniem rakstiem, un ja jūs gribas zināt kāds man ir 15 gadi, un vasarā bus 16. Takā ceram, kad jums ir vieglāk lasīti ar komatiem. btw, visiem kam patiks šis raksts varbūt uztaisīšu kautko speciālu priekš spoki.lv, kad būs slapjāks sniegs un lips.

Paldies jau tagad, kas mani atbalsta un raksta pozitīvus un negatīvus komentārus, jo vienmēr ir jāmāk uzklausīti citu viedoklis.

61 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Galvenais, ka tevi lnt parādīja...

4 0 atbildēt

Lenijs pieaudzis ? Pieturzīmes,texts,viss ļoti sakarīgi uzrakstīts,raksts arī tā neko...Nu malacis. emotion

4 0 atbildēt

Sniegavīrs jau labs ,tikai nesapratu to sevis reklamēšanu beigās! Galvenais jau nav kļūt populāram bet gan izbaudīt šo mājaslapu! Redzēju arī raxtu kur tu centies tikt ''laukā no kūniņas'' ar Agura palīdzību! emotion

4 0 atbildēt

Interesanti.emotion

3 0 atbildēt

Būtu labāk safotogrāfējis no dažādiem skatupunktiem un būtu labi, pat negribas likt vērtējumu dēļ tā teksta.

3 0 atbildēt

Smuki.... emotion

2 0 atbildēt

loliks

2 0 atbildēt

tāds foršs mošķītis emotion

2 0 atbildēt

tik kruta :D

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt