local-stats-pixel fb-conv-api

Pazudušo relikviju noslēpums #260

25. daļa

Kārtraita padeva mapīti Eštonei. Eštone atvēra mapīti – “ Preslijs, 1974. gads, 1975. gads, apvienība, karte, pastāv iespēja... Kārtraita tas bija tieši tas, ko meklējām. Šajā dokumentā ir sacīts, ka 1974. gadā izveidojās starptautiska zinātnieku grupa, kura veltīja savus spēkus alternatīvajām enerģijām. Daļa no viņiem bija lieli mistifikatori, citi Nikolā Teslas fani un vēl daļa vienkārši ļoti spēcīgi elektrotehnoloģiju pārzinātāji. Viņu kopdarba rezultāti esot daudzkārt pārsnieguši tā laika zinātnes spējas, taču publiski nekas no viņu radītā nenonāca, jo jau no sākta gala viņus mēgināja apturēt naftas magnāti, kuri baidījās no konkurences ar lētu, dabai draudzīgu enerģiju un, jo beigās daļa zinātnieku sabijās, ka ir radījuši potenciāli bīstamāku ieroci par kodolbumbu. Kāds no viņiem ir bijis sens grāfs un izlēmis to paslēpt slepenā vietā. Lai kādreiz būtu iespēja to atrast grāfs caur saviem sakariem ir izveidojis zīmes 8 relikvijās no dažādiem laikiem, sākot ar 17. gadsimtu, beidzot ar relikvijām un beidzot ar lietām ,kas ir radītas pāris gadus pirms aprakstītajiem notikumiem. Relikvijas, zīmes un karte, lai tās atrastu šeit nav norādītās, tās grāfs ir paņēmis līdzi kapā. Tātad, iespējams, ka Pikaso glezna ir tikai 1 no relikvijām nevis karte un jūsu priekšnieku nolaupīja, lai palīdzētu atrast pārējās četras relikvijas, kas nozīmē ja viņš sadarbosies, “Rāpulis” nenogalinās viņu vēl ilgi. Tikai jautājums, kā “Rāpulis” to varēja zināt? Kārtraita vai jums ir idejas? “ Kārtraita purināja galvu.

“Kārtraita, jūs par šo lietu zināt ja ne vairāk tad tikpat cik es. Jums nav nekādu ideju? Jums nav nevienas idejas, kas varētu palīdzet saprast, kur meklēt nākamās relikvijas? Tas palīdzētu apturēt “Rāpuli” un izglābt Nelsonu. “ Kārtraita domāja. Tad viņa atbildēja “ Šeit ir norādīts, ka relikvijas ir datējamas no 17. gadsimta līdz pāris gadiem pirms relikviju apzīmēšanas un kartes izveides. Pētera 1. lupatiņa varētu būt senākais no visiem, jo tā var būt datējama ar 17. gadsimtu, savukārt Pikaso gleznai varētu būt ja ne jaunākais, tad vismaz viens no jaunākajiem eksponātiem. Tas, ko es nesaprotu ir kā šis vīrs, kas te tiek minēts kā grāfs bez kāda vārda vai uzvārda varēja to visu izdarīt – pieņemot, ka viņs ir eiropietis, tikt uz Zviedriju vai Lielbritāniju nebija grūti arī septiņdesmitajos gados, bet, kā viņs varēja tikt klāt PSRS? Un kā var zināt, ka tieši tās ir relikvijas, kuras viņiem jāatrod. Šeit ir tikai apraksts, ka viens no zinātnieku grupas ir pazinis Presliju. Pieņemsim, ka tas ir iemesls, kāpēc starp 8 priekšmetiem varētu būt Preslija figūŗa, bet pārējie? Piedod Eštone, bet man nav nojausmas, ko tas viss nozīmē. “

Kārtraita izplūda asarās. Saņemot atbildes uz 1 jautājumu bija radušies neskaitāmi jauni un šķietami neatbildāmi jautājumi.

68 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000