local-stats-pixel fb-conv-api

Pazudušo relikviju noslēpums #240

23. daļa

Brīdī, kad Kārtraita atžirga viņi jau bija pacēlušies gaisā ar helikopteru un lidoja Kārtraitai nezināmā virzienā. Kārtraita pagriezās pret Eštoni. “Ja tu vēlies zināt, kur mēs dodamies, tad uz tuvāko mūsu bāzi. Vairāk es jums pateikt nevaru, “ Eštone nolasot Kārtraita sejas izteiksmi pastāstīja.

Kārtraita kabatās meklēja savu telefonu, lai varētu vismaz spēles paspēlēt kamēr gaida nokļūšanu šajā bāzē, taču tur to neatrada. Tad viņa to pamanīja Eštones kabatā. “Varbūt varat atdot manu telefonu? Un ko viņš vispār dara pie jums? “ “Atdošu, kad dosieties prom no bāzes. Un manā kabatā viņš šobrīd apstrādā programmatūru, kam jāslēpj viņa atrašanās vieta bez sim kartes izņemšanas un telefona sašķaidīšanas. Kā jūs domājat, kā visvieglāk mūsdienās atrast cilvēku? Pateikšu priekšā , ar viņa sakaru ierīču izsekošanu. Un domāju, jūs saprotat, ka mēs negribam, lai “Rāpuļa” aģenti ierodās mūsu bāzē. “ Kārtraita pamāja ar galvu. Viņai tas viss likās par daudz. Slepenas karojošas organizācijas, spiegi, kodu vārdi, bāzes – tas jau atgādināja populārus seriālus, filmas un komiksus. Kārtraita gribēja iekniebt sev, lai pamostos no šī dīvainā sapņa nē no šī dīvainā murga, kurš viņu ir sevī iesprostojies un liek iet tam visam cauri, ar katru dienu uzzinot ar vien briesmīgākas un dīvainākas lietas.

“ Vai jūs varat man paskaidrot, kāpēc šī ļaunā organizācija, kā jūs tur teicāt “Rāpulis”, nolaupīja Nelsonu? Mana versija bija, ka viņu nolaupīja muzeja darbinieks, kurš sadarbojās ar zagļiem, lai lietotu Nelsonu, kā palīgu nākamajai zādzībai, “ Kārtraita jautāja. “Man šķita, ka es jums visu pastāstīju jau. Izņēmuma kārtā skaidrojums numur divi. Puškarjovs nebija Puškarjovs. Cilvēks, kuru jūs satikāt nesauc Puškarjovs. Īstais Puškarjovs ir nogalināts. Cilvēks, kuru jūs uzskatāt par Puškarjovu un Ermitāžas kuratoru ir kāds no “Rāpuļa” aģentiem. Visu informāciju, kuru domājāt, ka nododat policijai un Puškarjovam, nodevāt “Rāpulim” . Un viņi izlēma, ka Nelsons ir reizē bīstams un noderīgs. Mēs vēl neesam sapratuši, kāpēc tiek zagti tieši šie priekšmeti, taču tā kā “Rāpulis” mīl mistiku un zinātni, visticamāk šie priekšmeti ir ar vienojošu efektu. “

Kārtrāitas mute pavērās plati: “ Tieši pie šāda slēdziena mēs bijām nonākuši. Mēs ar Nelsonu izdomājām, ka trīs no zagtajām lietām ir pavedieni, atslēgvietas vai kaut kas tāds un Pikaso glezna ir karte, kur atrast 5 lietu vai kādu mistisku superieroci. Nolaupīšanas vakarā Nelsons pētīja printētas gleznas reprodukcijas, lai izdomātu, kā tieši darbojās karte. “

“ Tad viennozīmīgi, viņu nolaupīja, lai palīdzētu. Tā teica arī sms, ko saņēmāt no viņiem, vai ne? “

“ Jā, tur bija teikts, ja pati nemeklēsu un nelūgšu palīdzību policijai, viņš tiks palaists vaļā, kad izdarīs ko vajag.”

“Diemžēl, vaļā palaists viņš netiks. Viņš vai nu sapūs viņu cietumos vai arī tiks nogalināts.”

“Dāmas, nevēlos pārtraukt jūsu interesanto sarunu, taču esam galā, “ noteica vīrietis uzvalkā, kurš pilotēja helikopteru.

80 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000