local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par 6 minūtēm un 365 dienām2

36 0

Atceros pagājušo gadu, kad draudzene Ziemassvētkos uzdāvināja šo fantastisko, trendīgo grāmatu. Balta ar zelta burtiem, smaga, eleganta - īsta Grāmata ar lielo burtu.

Sirdī iezagās neviltots prieks, sajūsma! Nu tik sākšu rakstīt...Jo VISAS taču tā dara!

Pašizaugsmes, domu, sajūtu, sevis meklēšanas-atrašanas, izzināšanas palīglīdzeklis. Jau tas vien, ka būs jāraksta ar roku (!!!!) nevis jāklabina klaviatūra vai jābrauc ar pirkstu pa planšeti vai telefonu, uzdzina patīkamu drebuli un ātrāk gribēšanu ķerties vērsim pie ragiem un pildīt grāmatu, lai atrastu savu inner sevi.

Pāršķirstot grāmatu, aizrauj katrs uzdevums, varbūt kāds šķiet mulsinošāks, kāds bērnišķīgāks, bet viss ir līdzsvarā. Un kas tad īsti ir 6 minūtes katru dienu? Daudz ilgāku laiku pavadām šķirstot news feedu facebokā. Vai ne tā?

Likās, ka šī būs tā īstā un vienīgā grāmata, kas momentāli sakārtos dzīvi, kura vairāk atgādināja "trying to get through the life" mēmi.

ITS NOT THAT EASY WITH THIS GORGEOUS BOOK!

Īsāk sakot, ir ļoti grūti sākt rakstīt tik skaistā grāmatā, jo no domas vien, ka varētu pieļaut kādu kļūdu vai, nedod dies', saķēpāt, sašvīkāt utt., paliek slikta dūša. Katrai dienai vajag vismaz divas dienas pirms tam sagatavoties, izdomāt, ko tu gribi rakstīt, kā tu rakstīsi vai kā zīmēsi, vajag noteikti iegādāties visskaistāko pildspalvu, kura neizplūdīs un, protams, dārgāko zīmuļu komplektu, jo tā tomēr būs TAVA viskaistākā grāmata.

Vienvārdsakot, vienkāršā matemātika, grāmata man būs aktuāla aptuveni 1098 dienas jeb trīs gadus. Bet tā tomēr ir mana, kaut vai katru trešo dienu, bet zinu, ka kārtīgi, rūpīgi pildīta. Līdzīgi kā atmiņu klade bērnībā, kad draudzene atļāva aiznest uz mājām un turēt to tur divas dienas un divas naktis, lai varētu skaisti izpildīt, salīmēt uzlīmes un ierakstīt novēlējumu savā visskaistākajā rokrakstā un trīs reizes aizkrāsot simpātiju.

BET... CIK CILVĒKU, TIK VIEDOKĻU.

Vairāk lasi manā blogā, adrese zemāk! emotion

Lestets

36 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt
Tu neesi anglis bet latviešu bāleliņš samierinies, varu iedomāties kā tu runā. .😂😂😂
0 0 atbildēt