local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #483

70 0

Meitene vēljoprojām nespēja pierast pie tā ka viņa vairs nedzīvo savā mājā.Šeit pie Dafnes viss bija citādāk.Tā kā Dafne dzīvoja viena Patrīcija dabuja viņas meitas veco istabu.Nakamajā dienā sēžot pie brokastu galda un ēdot pārslas ar pienu Patrīcija beidzot sāka runāt par vakardienu.

-Ko viņa tev vakar teica?-Viņa klusām jautāja.

Dafne nopūtās un iedzēra savu kafiju kas pamazām palika auksta.

-Viņa teica ka tā esot kļūda ka viņa beigs ar to nodarboties un tā tālāk.

Patrīcija nodrebinājās viņas prāt darīt kaut ko tādu bija pretīgi viņai būtu kauns.Kādu brīdi abas vienkārši ēda un klusēja.Tad Dafne piecēlās lai savāktu netīros traukus.

-Vai tev šodien ir kaut kas ieplānots?Dafne klusām jautāja.Patrīcija paraustija plecus.

-It kā...Vēlāk aizbraukšu pie Lantisa bet vispirms man ir jāpizvana viņa mātei.

Dafne piekrītoši pamāja ar galvu un turpināja mazgāt traukus.Patrīcija izvilka laukā no kabatas telefonu.Tur bija kādas 40 sms no mammas un vismaz kādi 60 neatbildēti zvani visi kā viens arī no mammas.Patrīcija to visu pilnībā ignorēja.Pagaidām viņa vispār nevēlējās kontaktēties ar savu māti.

-Dafne..Vai tev nav zvanijusi vai rakstijusi mana mamma?

Dafne noslaucija rokas un paņēma telefonu un paskatijās vai nav ienākušas kādas jaunas ziņas.Viņa noraidoši papurināja galvu un nolika telefonu malā.Patrīcija piecēlās pateica paldies par brokastīm un aizgāja uz savu istabu.Turpat vēljoprojām saldi čučēja Mazulītis.Patrīcija apsēdās tam blakus un noglaudija purniņu.

Viņa paņēma rokās savu telefonu un sameklēja tajā Lantisa mātes numuru.Viņa uzspieda uz tā lai sāktu zvanīt.Lantisa mātes telefons izrādijās atslēgts.Patrīcija nolika to malā un piegāja pie loga.Ārā spīdēja gaiša saule debesīs nebija neviena mākonīša.

Meitene izņēma laukā no somas savas telefona austiņas un ielika tās ausīs.Pēc tam uzslēdza uz pilnu skaļumu savu mīļāko mūziku.Pamazām meitenes domas saplūda ar dziesmas vārdiem.Un Patrīcija dievināja to sajūtu.

Viss par ko viņa domāja bija vakardienas trakais atklājums cik īsā un ātrā laikā tas viss notika.Patrīcija domāja vai Nikalāvs jau ir informēts par jaunumiem.Tomēr Meitene nolēma labāk kādu laiku pagaidīt un tad Brālim visu pateikt.Nevajadzēja uzreiz tā mesties viņam virsū.

Pēkšņi Patrīcija sajuta aukstu roku uz sava pleca viņa salēcās un pzgriezās tur smaidīdama stāvēja Dafne.Patrīcija atvainojās un izņēma laukā austiņas.

-Piedod ka iztraucēju bet tagat ir jābrauc uz darbu.Vienkārši vēlējos lai tu zini ka nebūšu mājās līdz nākamās dienas astoņiem rītā.

-Labi sarunāts.

Dafne apskāva meiteni un izgāja laukā no tās pagaidu istabas.Patrīcija apbrīnoja Dafni.Kā gan viņa spēja atstāt knapi pilngadīgu meiteni vienu pašu savā mājā.Bet Dafne zināja kāda ir Patrīcija tāpēc sieviete ne par ko neuztraucās viņa zināja ka viss būs labi.

Patrīcija nolika telefonu malā un izgājā laukā no istabas.Dafne jau bija aizbraukusi jo mašina vairs neatradās piebraucamajā ceļā.

Meitene ierāpās dīvānā un ieslēdza televīzoru.Sapratusi ka pa TV nekas labs neiet viņa izslēdza to laukā un aizgāja atpakaļ uz savu istabu.Viņa iegūlās gultā un centās aizmigt bet tas nebija iespējams jo galvā bija visādas domas.Visvairāk meitene domāja par Lantisu un to ko viņš pašlaik dara.Meitene nezināja vai stāstīs viņam par vakardienu.Viņai bija kauns teikt kaut ko tādu savam mīļotajam.Bet tomēr viņa arī nespēja par to klusēt.

Viņa atspieda galvu pret sienu un juta kā asaras tek pāri viņas vaigiem.Viņa nespēja to vairs izturēt.Kas būs nākamais?Viņa pie sevis nodomāja.Kāpēc viss notiek tieši tagat un tieši ar viņu?Patrīcija no dusmām gribēja kliegt.Bet tad viņa saprata ka tas neko nepalīdzētu tas tikai paildzinātu sāpes.

Patrīcija pasniedzās pēc telefona un atkal mēģināja sazvanīt Lantisa māti bet atkal telefons bija izslēgts.Meitene jutās nedaudz vīlusies.Pati nemaz nesaprastdama kāpēc.Viņa jau saprata ka Lantisa mātes telefons nebija izslēgts dēļ Patrīcijas.Varbūt tam vienkārši bija beigusies baterija?

Varbūt..Bet varbūt tomēr Nē??!

70 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

KO JŪS DAR? ES I NOPĻĀVS DIVS SIEN PĻAVS UN IZJĀJS PRŪŠ ZEM,VARĒT NOPLĪST UZ ĶISEN SLĪPAJĀ ,NENOVELKOT ŪZIŅS,PA TRĪS LĀG.

6 0 atbildēt

interesanti, kā tas atrisināsies emotion

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt