local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #263

100 0

Kad Patrīcija atnāca ar Reksi mājās viņu gaidija patīkams pārsteigums.Uz balkona viņu gaidija Lantiss.

-Sveika.Piedod ka nepabrīdināju ka būšu man telefons bija izlādējies.Viņš pasmaidija un pienāca meitenei klāt.Un notupās lai sasveicinātos ar jauno ģimenes locekli.Patrīcija smaidija skatoties uz to cik labi Lantiss saprotas ar Reksi un cik ļoti viņam mazulītis patīk.-Tev viņš patīk?

-Viņš ir ideāls.Viņš sacija un piegāja Patrīcijai klāt un cieši samīļoja viņu.Patrīcija ieskatijās viņa acīs un klusām teica-Tu man ļoti pietrūki.

-Nemelo tu visu dienu tikai čubinājies ar Reksi.Lantiss teica un Patrīcija viņam par to parādija mēli.Viņa piegāja puisim klāt no mugurpuses un viņu apskāva.

-Ko darām?Puisis jautāja un saņēma viņas roku savējā.Patrīcija brīdi padomāja un tad ierosināja kopīgi aiziet līdz veikalam un nopirkt šo to vajadzīgo.

-Bet Mazulītis?

Patrīcija pasmaidija.Jā tiešām viņai laikam vajadzēs apsvērt domu mainīt suņukam vārdu.Jo mazulītis skanēja tik mīļi.Ja viņš būtu kucīte viņa noteikti viņu sauktu par Bučiņu.

-Mazulīti tikmēr pieskatīs Nikalāvs viņam jau tāpt nav ko darīt.

-Esi par to pārliecināta?Lantis paskatijās uz meiteni un pasmaidija.Patrīcija tikai paraustija plecus un noteica ka tad jau redzēs.Viņa protams zināja ka brālis piekritās pieskatīt Mazulīti uz pāris stundiņām jo viņam pašam ļoti suņuks patika.Un tieši tā arī notika Nikalāvs ar prieku pieņēma lūgumu pieskatīt Mazulīti.Abi gāja rociņās sadevušies pa ielu puisis bija aplicis savu roku meitenei ap vidukli.Patrīcija smaidīdama gāja viņam blakus.Līdz ieraudzija...

100 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Visa pasaule griežas ap Patrīciju.

Btw, tā kā viņai vairs nav jāiefiltrējas krievu mafijā, tad viņa mierīgi varētu atgriezties pie darba grāmatu veikaliņā emotion

4 0 atbildēt

Izcili, ideāli, perfekti!!! Nākamo!!!

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt