local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #254

101 0

Atnākusi mājās viņa uzreiz apsēdās dīvānā un iecēla mazo ķiparu sev klēpī.Lai gan sunim jau bija 3 gadi viņš izskatijās pēc kucēna.Sieviete no patversmes teica kā tā ir tāda šķirne.Patrīcija bija neizsakāmi laimīga viņa vienkārši iemīlējās tajā mazajā bumbulītī.Viņa nevarēja vien sagaidīt kad varēs to atrādīt Lantisam jo viņš vēl nebija atbildējis uz viņas ziņu.Viņa saprata ka viņš strādā un nevar visu laiku sēdēt telefonā.

Lai izvēdinātu galvu viņa nolēma aiziet pastaigā ar Reksi līdz Nikalāvam māsa zināja ka viņam šodien ir brīvdiena.Viņa uzvilka mugurā zaļu jaku paņēma pie pavadiņas Reksi un abi divi devās ceļā.Viņa gāja lēnām izbaudot katru soli.Pēc 20 minūtēm Patrīcija paņēma telefonu un uzzvanija brālim.

Pirmais ko viņa teica kad brālis pacēla bija-Vai tu esi mājās?

-Nujā...

-Ļoti labi jo es tūlīt būšu klāt nu tas ir mēs tūlīt būsim klāt.

-Lantiss ir darbā.

-Es zinu es nēesmu ar Lantisu pašlaik esmu atnākusi ar kaut ko vēl labāku.

-Patrīcij man bail.

-Nebaidies viņš nekož.

To sakot viņa nolika klausuli un sāka abi ar Reksi skriet uz Nikalāva dzīvokli.Pieklauvējusi pie durvīm un pat nesagaidijusi kad brālis tās atvērt viņa iegāja iekšā.Kad brālis ienāca Priekšnamā viņš pēkšņi sāka skatīties Uz Patrīciju tad uz Reksi,

-Patrīcij tikai nesaki...

-Jā brālīt tagat tas ir mans nu precīzāk man un Lantisa.Viņa sacija pat neaļaujot brālim pabeigt sakāmo.

Nikalāvs tikai paraustija plecus-Es ceru ka viņš nepiekakās manu jauno paklāju.Viņš klusām nobubināja.Patrīcija sāka smieties un noņēma Reksim nost pavadiņu.-Viņš ir ļoti jauks suns.

-Kā tu zini tu viņu pat vēl īsti nepazīsti.

-Es pazīstu viņu pietiekami ilgi lai teiktu ka viņš ir ļoti jauks suns.Vai ne Reksi?

Patrīcija iegāja brāļa viesistabā un apsēdās uz dīvāna un iecēla mazo kamoliņu sev klēpī.Nikalāvs apsēdās viņai pretī un sāka smaidīt.-Nujā pēc izskata tīri tā neko.

Viņš pat pakasija viņam aiz auss.Patrīcija iedeva brālim paturēt viņas mīluli.Nikalāvs sāka smaidīt kad viņš laizija viņam vaigu.-Un ko Lantiss teiks par viņu?

-Lantiss bija tieši tas kurš ierosināja viņa paņemšanu.

Patrīcija nespēja noņemt savas acis no mazā kamoliņa kas tagat gulēja viņas brāļa rokās.

101 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ideāli!!!! Nav vārdu!!! Nākamo!!!

5 0 atbildēt

Cute.

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Vai to vajaga ?Aprakstīt? emotion 

1 0 atbildēt