local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #211

126 0

Kad viņi beidzot atbrauca līdz Patrīcijas mājai.Meitene piedāvāja Puisim ienākt iekšā.Viņš pasmaidija un piekrita.Abi iegāja iekšā mājā.Meitene piedāvāja viņam kafiju puisis piekrita un apsēdās uz dīvāna.Patrīcija iegāja virtuvē un sāka taisīt kafiju.-Ko tu rīt taisies darīt?Viņa jautāja puisism nesdama abās rokās pa kafijas krūzei.

Lantiss nopūtās-Darbā būšu.Bet tu vari man ja kas rakstīt vai zvanīt tikai nebrīnies ja es nepaceļu es vienmēr izslēdzu skaņu.

Patrīcija pamāja ar galvu.Viņa apsēdās viņam blakus.-Varbūt vēlies paskatīties televīzoru?

-Nu ja tu piedāvā...

Meitene piecēlās un paņēma pulti un ieslēdza televīzoru.Viņi nolēma skatīties Ātrs un bez žēlastības.Tā bija gan Lantisa gan Patrīcijas mīļākā filma.Kad filma sākās meitene juta kā puisis saņem viņam plaukstu un apvij savus pirkstus ap viņas.Patrīcija juta kā viņa nosarkst.Puisis izturējās tik mierīgi bet meitene juta ka arī viņš ir uztraucies.Jo viņa juta kā trīc viņa roka.Meitene Lēnām ielika savu galvu viņa klēpī un ļāva viņam spēlēties ar viņas matiem.Viņa juta kā viņas sirds strauji sitas.Viņa jutās fantastiski.Viņa gribēja šādi palikt uz mūžu un nekad nezudēt šo mirkli.Varbūt viss notika pārāk ātri bet viņai bija vienalga.Viņa vienmēr sev atgādināja to ka viņa dzīvo tikai vienreiz.

-Lantiss?

Viņa pacēla acis uz augšu.Viņa redzēja kā puiša acis bija ciet.Viņš bija aizmidzis.Patrīcija pasmaidija un ļāva puisim gulēt.Viņa nespēja beigt domāt par to cik ļoti Lantiss viņai patika.Viņai patika atrasties viņam tuvumā.Viņa bija priecīga ka iepazinās ar viņu.

Vēlāk Kad Lantiss beidzot pamodās.Viņi abi stāvēja pie durvīm un atvadijās.Abi bija cieši apskāvuši viens otru.Ne viņš ne viņs negribēja laist viens otru vaļā.Tomēr Puisis aizbildinājās ka viņš nedrīkt šeit palikt.Meitene to saprata.Uz atvadām Lantiss viņu noskūpstija.

Un Patrīcija atkal palika viena pati.Viņa iegāja savā istabā un ielīda savā gultā un atkal sāka domāt par Lantisu cik viss bija ideāli.Viņs nespēja sagaidīt to brīdi kad atkal viņi satiksies.Laiks tagat likās tik lēnu vilkās.Tomēr meitenei bija nedaudz pacietība.

126 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt