local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #172

137 0

Viņi skūpstijās līdz viņus iztraucējs Zvans no Lantisa telefona.Lantiss zibenīgi atrāvās no meitenes un pacēla klausuli.Viņš piecēlās kājās un aizgāja runāt uz virtuvi.Patrīcija saprata visus viņa noslēpumus.Vēljoprojām viņa bija apjukusi un neziņā par to kas tiko notika.Tomēr viņai neatlika laika par to domāt jo istabā ienāca Lantis un vilka mugurā jaku.-Klausies man uz pāris stundām ir jāaizbrauc darīšanās bet neuztraucies Šiaj mājai ir apsardze.Tev pagaidām ir jāpaliek tepat.Vēlāk visu paskaidrošu.To sakot viņš pieliecās viņai klāt un iedeva ātru buču uz lūpām un prom jau viņš bija.Patrīcija palika viena sēžot un skatoties to stulbo televīzoru.Viņa sāka domāt par to kādās darīšanās Puisis bija devies.Viņai tas nelika mieru viņa piegāja pie loga lai redzētu kā Puisis iesēžas mašīnā un kā tā ātri pazūd no viņas acīm.

Patrīcija nopūtās viņa jutās neērti paliekot viena pati svešās mājās.Viņa vispār nesaprata kas notiek.Tāpēc viņa nolēma uzvanīt Nikalāvam.

Beidzot sagaidijusi kad viņš paceļ viņa teica-Viss izdodas lieliski.Viņš tagat aizbrauca kaut kur bet nepateica uz kurieni manuprāt tas ir saistīts ar viņa nelegālajām lietām.

-Paga ja viņš aizbrauca tad kur tad esi tu?

-Viņa vasarnīcā.Klau man liekas ka viss notiek par strauju jo vienkārši man liekas ka es viņam tiešām patīku.Jo mēs skūpstijāmies.

Pēkšņi bija neliela pauze.-Nopietni?Ak dievs Patrīcij.Labi tagat tev ir jānoskaidro kur viņš bija un vēl tev ir jāmēģina dabūt rokās viņa telefons un jāpāršuta visi dati kurus tu tur atrodi uz manu numuru.

Patrīcija saprata ka tas nebūs viegli izdarāms.-Bet kā lai es dabuju viņa telefonu?

Nikalāvs iesmējās-Nu gan jau tu pati visu izdomāsi.Un vēl nofotogrāfē viņa mašīnas numuru.

-Bet viņam pie mājas stāv vairākas mašīnas un es pat nezinu cik viņam vēl to ir.Domā viņš ir tik stulbs?

-Nu par to es nešaubos.

Patrīcija gribēja kaut ko atcirst pretī.Tikai nezināja ko.-Klau man īsti nepatīk viņu čakarēt.Tas nav forši.

-Jā un tas ka viņš ir nogalinājis vairākus cilvēkus tas ir forši?

Patrīcija sastinga-Paga ko?

-Jā māsiņ tieši tā viņam nevar uzticēties viņš ir bīstams.Tu pat nevari iedomāties kāds cilvēks viņš ir.

-Bet viņš taču man stāstija...

-Tie visi bija meli lai aptītu tevi ap pirkstu.Viņš ir draņķis.Man ļoti žēl ka nācās tajā visā iesaistīt tevi bet mums ir jādabū viņš aiz restēm tāds ir mūsu uzdevums.

-Es tev vēlāk piezvanīšu.

Patrīcija aizmeta telefonu pa gaisu un sāka raudāt.Viss ak dievs kāda viņa bija muļķe.Un viņa ticēja visam ko viņš saka.Idiote viņa bija.Vienkārši naiva meitenīte.

137 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Izcili, perfekti. Labākais stāsts!!!!!!! Nākamo!!!

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt