local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas7

40 4

Mans garais garadarbs ir tapšanā, bet pēdējā laikā es daudz ko pārdomāju un tā rodas šādi sviesti.

Visiem jau sen zināms, ka to, cik kāds cilvēks ir svarīgs, cilvēka garā ir saprast, kad šis cilvēks ir prom. Un tākā arī es esmu cilvēks... laikam... es arī apjēdzu, ka... godīgi sakot, ka esmu pilnīgs idiots. Es nebiju pats labākais puisis, bet... un šajā vietā es apraujos, jo pēdējā laikā es sastrādāju tik daudz muļķības. Sākot ar to, ka es aidzinos pakaļ sapnim, nesaprasdams, ka mans īstais sapnis man vislaik ir bijis blakus. Un arī mana prombūtne nebija ideāla. Mazi strīdi, sāpes, ilgošanās. Uz ziemassvētkiem es biju aizbraucis ciemos, bet ar mani kaut kas bija noticis. Es laikam no vientulības un skumjām biju nedaudz (vairāk) sagājis sviestā. Atkal bezjēdzīgi strīdi. Bet bija arī skaisti mirkļi. Bet tad man bija jābrauc atpakaļ. Itkā tikai uz 45 dienām, bet tomēr. Bija grūti braukt, Tomēr, kas jādara - jādara.

Es ticēju, ka mēs izturēsim attālumu, bet tomēr neizturējām. Bija pagājušas 2 vai trīs nedēļas, kad viss strauji aizgāja pa burbuli. pazuda kā nebijis. Un tajā mirklī es sapratu, cik ļoti es esmu viņā iemīlējies. Es jau zināju, ka mīlu viņu, bet nezināju, ka tik ļoti. Un tagad viņa ir prom. Vairs nav man aizsniedzama un slīd vēl tālāk.

Bet es nezaudēju cerību. vēl divas nedēļas un es braukšu atpakaļ. Es cīnīšos par viņas sirdi. Jo par to, kas dārgs, vajag cīnīties. Tagad es meklēju sevī spēku, lai izturētu. Naktis pavadu domājot, plānojot. Izdomāju jau, ka es viņu nolaupīšu un dāvāšu romantiskāko dienu viņas dzīvē. Kā arī man jāmaina sevi nedaudz, jo man pašam nepatīk, par ko esmu kļuvis.

Es darīšu visu, lai viņu atgūtu. Un ja viņa mani nemīl, tad iemīlēs vēlreiz.

Skumjā daļā šajā stāstā ir tā, ka man mājās bija atlikta naudiņa saderināšanās gredzenam. Un pateicoties tam, man tagad nav ko ēst.

Viņa ir mana pasaule!

Mācība: Laime ir tev blakus! Netriecies uz pasaules malu to ķerot, jo tā tu tikai aiziesi no viņas tālu prom.

Un, ja tu tomēr visu sačakarē, tad saglabā cerību! Tici! Un rīkojies, lai tas, kam tu tici, piepildītos.

Neaizmirsti pateikt, ka mīli. Un parādi to dzīvē!

40 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

lai pinkšķētu par to ,ko esam zaudējuši ir forumi....nevajag speciāli šeit likt raudamgabalus mazām meitenītēm,jo tas neko nemainīs....

2 1 atbildēt

Nu žēl, protams, ka tā viss izvērties, un tomēr es īsti nesaprotu, ko tu domāji par to sapni - vai tad visi nākotnes plāni un mērķi ir jāatmet un jādzīvo tikai otra cilvēka dēļ? Vai arī tu vienkārši saprati, ka negribi to ko domāji, ka gribi?

1 0 atbildēt

Lai tev veicas.. ;) :D

1 0 atbildēt