local-stats-pixel fb-conv-api

Par skolu uniformām :)11

18 16

Vai skolās vajadzētu būt skolas uniformām? Jā, protams! Jo tad meitenes izskatās tik skaistas :) mmmm. Bet uniformas svārkiem ir jābūt ļoti īsiem, jo savādāk, kāda jēga no uniformām vispār? Mazi, īsi svārciņi. Nu, lai algebras stundās būtu ko darīt, kad kādu meiteni izsauc pie tāfeles. :) Nezinu, vai meitenēm arī patiktu staigāt, kaut gan kāpēc nē? Tad viņām pievērstu lielāku uzmanību un viņas būtu pašpārliecinātākās. Un esmu dzirdējis, ka arī meitenēm patīk džeki ģerbušies uniformās :) Bet tās meitenes, kuras ir resnas - viņas ātri notievēs, vai nenāks vairs uz skolu. Kam viņas vajag? :) Es nesaku, ka fui, viņas ir stulbas un tā tālāk, bet atveram acis, nevienam nepatiktu dzemdēt bērnu ar resnu vai pārāk tievu sievu/vīru. Tas tak nav veselīgi. Bērnam tad var pielipināt visādas kaites. Bet ko nu par to. Turpināsim par skolas uniformām. mmm :) Es varētu iztēloties kā viņas izskatītos :) Meitenes :) Lielajos starpbrīžos, kad viņas pastaigājas pa lielveikalu, traukdamās, meklējot, ko varētu ieēst, kas izskatītos skaisti. Jā. Skaisti. Visa dzīve liktos skaistāka, vairāk uz skolu gribētos iet ;) Un, kad pie kases stāvētu, būtu uz kurieni skatīties. Un pļaukas arī nemaz tā nesāp, cilvēkiem būs par ko pasmaidīt :) Vairojam prieku pasaulē :) Un sev :) Un baltie krekliņi ar pogām - mmm, lielas krūtis vienmēr labi izskatās, bet ar baltu krekliņu - tā jau ir skaistuma klase - elegance :) Bet, ja krekliņš ir tieši piemērots, svārki ir ideāla garuma mmmmmm. Kāpēc Latvijā tikai dažām skolām ir uniformas? laikam tāpēc, ka neizskatās tik labi, kā varētu būt - latvietes ir ļoti skaistas, vainīgas ir uniformas. Latvieši vispār ir skaista tauta. Ne tāpēc, ka esam daudz cietuši un daudz gudrību krājuši, bet tāpēc, ka mākam dzīvot. Pašlaik tā neizskatās, jā, jo demokrātija vispār nav Latvijas izveidota sistēma. Kopš 1918. gada arvien švakāk paliek ar resursiem, dzīvie meži kļūst par pelēkiem putekļiem... Atgriezīsimies pie uniformām. Skolas uniformas, meitenes. mmmm :) Un katrai skolai vajag savu peldkostīmu - jo kas ir skola bez peldkostīma? :) zēniem vienkārši kaut kādas skolas krāsās ar etiķeti, protams, peldbikses, nu tādas, formīgas, lai man nebūtu kauns ar tādām staigāt. Nu tādas, kur formas var redzēt, visus izliekumus :) Bet meitenēm - mmmm :D Divdaļīdu - lai būtu izdevīgāk gan skolniekiem, gan skolas administrācijai - veidojot peldkostīmus - ļoti maz izmantot materiālu, jo kāda jēga peldot apsegt visas savas skaistās vietiņas :) ? Man piemēram patīk skaisti ģērbušās meitenes, es vienmēr skatos kādas drēbes ir mugurā meitenēm, vai tās ir pieskaņotas acīm, matiem, kurpes krāsa saskan ar maciņu, somiņu, nagiem. Protams, tie ir tikai lutināta vīrieša, kāds esmu es, domu graudu, nešaubos, tā ir vēl daudziem cilvēkiem, kuriem patīk labi dzīvot un labi atpūsties :) Priekā!

18 16 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

nemaz jau pēc veca pedolāča neizklausies :D

9 0 atbildēt

nu tu taču esi kretīns....un tie kretīniskie smaidiņi un mmm visu laiku!!!emotion

5 0 atbildēt

Arvīd, meitenes uz skolu iet mācīties.. nevis uzbudināt tevi. xD

5 0 atbildēt

nu fui, tad visur tik kkādas maukas būs apkārt

0 0 atbildēt

Bet tās meitenes, kuras ir resnas - viņas ātri notievēs, vai nenāks vairs uz skolu. Kam viņas vajag? :) Es nesaku, ka fui, viņas ir stulbas un tā tālāk, bet atveram acis, nevienam nepatiktu dzemdēt bērnu ar resnu vai pārāk tievu sievu/vīru. Tas tak nav veselīgi. Bērnam tad var pielipināt visādas kaites. 

Visi ir tikai cilveki... ja tu piedzimtu ar kadu kaiti tad tev tas liktos savadak. ja kas esmu tieva... es tikai juutu lidzi citiem

0 9 atbildēt