local-stats-pixel fb-conv-api

Pamestā vieta 2. daļa (spoku stāsts) - BEIGAS1

36 1

Ar sarkanām acīm tas nāca aizvien tuvāk un tuvāk...Tālāk Sāra pamodās Hendriksonas Slimnīcā. Bet Keilija ne. Sāra neizpratnē un neziņā jautāja daktēram kur māsa. Vinš atbildēja, ka viņa ir koma. Sāra ļoti nobijusies par to, ka neatceras kas notika, jautāja dakteram cik ilgi abas ir slimnīcā. dakteris atbildēja vairāk kā nēdēļu. Sāra kļuvusi šokā no dzirdētā. Atnācot uz savu palātu un meģinot atcerēties, kas notika, viņa redzeju to pašu siluetu, kas bija tajā dienā. Tas siluets stāvēja arā aiz loga kas atradās pretī palātas durvīm uz gaiteni. Palāta atrodas 12 stāvā. To saprotot Sāra noģība. Tālāk viņa pamodās savā gultā nekustīga. Pie viņas gultas vienā pusē stāvēja dakteris un māsa. Māsa izskatijās uztraukusies. Un teica: Viss kartība, tu vairāk ka nedēļu biji komā?" Sāra nevarēja pakustēties un pat parunāt. Bet otrā pusē redzeja to ēnu. Viņa panikā meģināja kustēties, bet nesanāk. Un teikt māsai, ka tas radijums ir te arī nesanāca. Māsa bija neizprane, kas notiek ar Sāru. ko viņa cenšas pateikt. bet tikmēr tās ēnas acis paliek aizcien lielākas un lielākas. Un izskatijās ļaunas. Sāras sirds dauzijās kā negudra līdz pavisam apstājās. un viņa nomira. Dakteris centās glābt nabaga, nobijušo meitene, bet neizdevās. Pēc tam ēna pazuda. Pagāja 3 dienas, pēc berēm. Keilija atnākot mājās noraudājusies, pie viņas pienāca tētis un jautāja vai Keilija zina, kas tieši notika ar Sāru. Keilija nobijusies sāka stāstīt, kas varētu būt iemeslim. Kad abas bija ļoti maziņas, abas bērniņos atradu ļoti interesantu lietu. Uz kastes bija rakstīts "Ouija Board". un izmantoja to. Ar to palīdzību viņi nejauši izsauca šo ēnu. Protams, Sāra visu darija. Atrada, jautāja jautajumus utt. Varbūt tās ari ir iemesls tam, ka Sāra nomira un viņa pirms nāves redzēja ēnu. No šīs dienas viņa visu mūžu domaš par šiem notikumiem.

Nu tas arī ir viss. Paldies, par atbalstu, tas ir, par plusiem, kurus devat par rakstiem. :)

Zinu, teicu, ka būs baigi baiss, bet līdz tam brīdim man bija idejas, kas padarītu stāstu ļoti baisu, bet aizmirsu. :D Kam gan negadās. cerams, tiešām kautcik bija baisa un cerams, kas gribēsiet vel kādus stāstus lasīt.

Fakts: Tā ēna, kas stāstā tika piemineta patiešām biaj redzēta. Es to redzeju. Protams, tas bija sen un tas ir cits stāsts. :) Kā parasti fiolmu beigās rāda titrus un mužiku fona. Nu re. Iedomajaties, ka rāda titri un skan šī mūzika, kas ir video.

Labi atta:) Veiksmīgu dienu :)

36 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt