local-stats-pixel fb-conv-api

Pamestā (35)2

129 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pamesta-34/716984

Kā parasti, mācoties abiem kopā, laiks pagāja nemanot. Rīt mums bija astoņas stundas priekšmetos, kas padevās labi, tāpēc ar prieku palīdzējām viens otram. Sašam labāk gāja krievu valodā, fizikā, informātikā un bioloģijā, bet man – matemātikā, latviešu valodā, ķīmijā un angļu valodā. Palīdzējām viens otram, paskaidrojot nesaprotamo vielu un kopīgi pildot mājasdarbus, tāpēc jau pēc pusotras stundas mums bija kārtīgi izdarīti mājasdarbi.

Pulkstenis rādīja vien pussešus vakarā, tāpēc abi ar Sašu nolēmām skatīties kādu komēdiju un noskatījāmies komēdiju klasiku – “Lielo mammu”.apbruņojoties ar cepumiem, kolu, šokolādēm un citiem saldumiem no mana ledusskapja Mums gāja patiešām jautri, un es daudz izsmējos. Ar Sašu nemaz nekad nevarēja nebūt jautri.

Bija jau astoņi, un sāka satumst. Saša taisījās uz mājām.

- Eu, neej prom.Paliec te! – gaudos un iemetu puisim ar spilvenu.

- Tā vari tikai tu. – viņš iesmējās un atmeta man spilvenu atpakaļ. Tas trāpīja man pa seju, izjaucot man frizūru.

- Jā,tā varu tikai es, jo es esmu tava labākā draudzene. – parādīju viņam mēli. – Un par to, ka tu man izbojāji frizūru, tevi gaida sods, – piecēlos un pametu puisim otru spilvenu. – Pēc pusminūtes sāksies asiņainākā spilvenu kauja pasaules vēsturē. –

- Visi līdzekļi atļauti. – viņš tikpat izaicinoši atbildēja.

- Tas nesola neko labu, bet es saprotu risku un pieņemu izaicinājumu. Kauja var sākties. – teicu, un mēs sākām sist viens otram ar spilveniem. Tas gan nebija sāpīgi, par cik spilveni nebija cieti. Smējāmies no visas sirds, un Sašam ar pārcilvēciskiem spēkiem izdevās mani iedabūt gultā un sākt mani kutināt

- EEI! – iebļāvos. – Tas nav godīgi, tu pats zini, cik man ļoti kut! – un spirinājos kā zivs, kas nokļuvusi uz sauszemes. Man kaut kā izdevās tikt līdz spilvenam, ar kuru es iesitu Sašam, viņu uz mirkli apstulbinot. Tomēr šis mirklis bija pārsteidzoši īss, un viņš atkal sāka mani kutināt. Šis vakars pagāja pārsteidzoši ātri, un abi divi iegājām gulēt samurcīti un noguruši, bet pilni entuziasma un no smiešanās sāpošiem vēderiem.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pamesta-36/717236

129 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

uuuu, ka tik viņa ar Sašu nesaies kopā :D

1 0 atbildēt