local-stats-pixel fb-conv-api

Pagājušās vasaras karstākā diena #26

44 1

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pagajusas-vasaras-karstaka-diena-1/691566

Kā jau vietā, kur satiekas jūras, vakari, pēc saules rieta bija drēgni..

Meitenes jau bija pārģērbušās. Smalki adītajos džemperīšos sēdēja lokā un plānoja, ko liks vakariņu galdā, jo bija plānots atgriezties Karmenas mājās. Kamēr Ilze ar Katrīnu domāja par siltajiem ēdieniem, uzkodām un našķiem, ko varētu ēst, Karmenas domas bija apstājušās pie staltā bruneta - Olivera, lielajām zaļajām acīm. Karmena tās "redzēja" ļoti tuvu un tās bija dzidras, tās tuvojās Karmenas acīm..

Ilze, paaugstinot balss toni: "Karmena, tad mēs daram tā?", Karmena pamodusies kā no sapņa, mazliet nopurināja galvu un negribot būt par smieklu objektu savām meitenēm, ar galvas mājienu, teica: "Protams, ka darīsim!", tai pat laikā, meitenei nebija ne jausmas, kam viņa nupat piekrita..

Puiši beidzot bija izniruši no jūras dzelmes kā Neptūni un cēli soļoja uz meiteņu pusi. Katrīna pagriežoties pret puišiem ar seju, redzēja tikai Ansi un Hugo. Katrīna, nepiedienīgi skaļā balsī smejoties: "Jums abiem kauns vispār ir? Noslīcinājāt mūsu Karmenas jauno kavalieri!"

Puiši sāka skaļi smieties. Paralēli, Karmena bija pielēkusi kājās, izskatījās mazliet samulsusi un nezinot, ko teikt, iebilda: "Nu tu lej ūdeni, Katrīn!"

Hugo (Anša labākais draugs, pēc ķermeņa uzbūves - pretstats Ansim, atlētisks, trenēts augums, minimāls alus vēderiņš, IT speciālists), pagriežoties pa labi no sevis, skatoties tālumā, uzsauca: "Hey, Oli, meitenes jau iespringušas, ka mēs ar Ansi esam Tevi noslīcinājuši!"

No tāluma atskanēja samtaina, bet vienlaicīgi vīrišķīga balss - "Tulīt nāku!", tas bija Olivers, kurš bija aizgājis pakaļ savām mantām, kuras bija atstājis nedaudz atstatus no jauniešu atrašanās vietas.

"Tulīt nākšu!" vārdu salikums izskrēja cauri galvai, visām meitenēm. Pavērsušās pret puišiem, tās it kā kaut ko gaidīja..

Ansis, pakasot pakausi: "Emm, mēs uzaicinājām Oli mums pievienoties uz vakariņām, liekās sakarīgs čalis! Karmena, Tev nav nekas pret, ka mēs tā, bez Tavas ziņas?"

Karmena: "Nu..", Ilze, apķerot Karmenu: "Protams, ka viņai nav, kā reiz tagad ir ideāla dzimumu attiecība - 3:3!"

Meitenes sāka ķiķināt. Tikmēr Olivers jau bija pietuvojies jauniešiem. Stalts, tumsnēji iesauļojies puisis, gaišās lina biksēs un melnā polo kreklā. Ar šo iznācienu viņš bija pietuvojies meiteņu sapņu prinča tēlam.

Olivers: "Pie kā esam palikuši?"

Katrīna: "Pošamies doties pie Karmenas! Gatavosim Jums vakariņas - grillēsim jaunlopa steiku un dārzeņus, klāt pasniegsim Sangriju!" nosmējās.

Karmena pie sevis nodomāja - nu esmu ieberzusies, kad bija pēdējā reize, kad gatavoju Sangriju.. nu es saprotu, kāpēc meitenes man vaicāja, vai darīsim.. Ai!

Visi jaunieši bija pārģērbušies un gatavi mājupceļam. Meitenes devās pa priekšu, lai puiši varētu viņas no aizmugures uzpasēt, lai neaiziet neceļos..

Vakars bija iestājies..

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pagajusas-vasaras-karstaka-diena-3/691972

44 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Man jau liekās, ka Olim ar Karmenu kaut kas tur būs. :D

0 0 atbildēt