local-stats-pixel fb-conv-api

Padomā vēlreiz...1

50 4

Mazais brālīts šodien ieskrēja izstabā spiegdams, kliekdams, vicinādams koka mietu un saukdams, ka vēlas kļūt par pirātu. Atzīstaties, ka katr no mums kaut reizi dzīvē patiešām ir to vēlējies: Jurs, piedzīvojumi, neaizmirstamas cīņas, daudz naudas un arī nedaudz brutalitātes. Bet vai tas tā patiešām bija? Vai mēs to patiešām tā iztēlojamies?

Padomāsim kārtīgi un apsvērsim isas idejas par to, kāpēc tas nav forši....

1) utis, blusas, žurkas, un citi kaitēkļi, kas mitinās gan drēbēs, gan matos.

2) uz klāja vienmēr dvako pēc kanalizācijas, jo uz tā atrodas ap 60 vīriem, kas visu dienu pavadījuši sasvīduši vaigi sviedros karstā saulē un vannu visticamāk redz ap vienu reizi gadā.

3)lielākā daļa mirst nevis kaujā, bat gan no pārliešanās, savstarpējiem kašķiem, slimībām vai vētrās, un pat ja tu tomēr mirsti no kaujas ievainojumiem vari necerēt, ka tevi apglabās ar godu, tevi vienkārši pārsiedīs pār bortu...ūn gandrīz visi pirāti agri vai vēlu tiek pakārti

4)kuģa ēdiens ir pretīgs un ierobežotā daudzumā - sasmacis ūdens, sālīta gaļa, sakaltusi maize, zivis.

5) par katru mazāko nepakausību draudz tādi sodi kā pakāršana pie rājas, vilkšana pie ķīļa (iedomājies, ka tevi iemērc ūdenī tik dziļi, lai nevari paelpot, un tad aptuveni 30 metru garumā tevi skrāpē ar vairākām asām žiletēm)

6) tu guli kur pagadās, un ja vien neesi kapteinis vai viens no viņa diviem palīiem tavs atalgojums par isu šo ir tik niecīgs, cik vien var būt.

7)tu ilgi nedrīksti uzturēties uz sauzemes, jo tur par tavu galvu ir izsludināta kārtīga atlīdzība

8) arī pirātu starpā valda liela nodevība

9) ne visiem izdodas panest lielo skaitu slepkavību un asiņu ko redz, vai paciest kliedzienus no tā brīža, kad uz klāja parādās tā sauktais "ārsts"

10) Ja tu esi pirāts, kas paukojas, brauc ar burinieku, neķemmējas, ir skrandains, un kuru gasās pakārt, tu 100 % vari teikt, ka esi traks un tevi ļoooti drīz aizvedīs un trakomāju...

50 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

1. super, mājdzīvnieki, mājkukaiņi emotion

2. tāpat nemazgājos emotion

3. pašam tak jāuztur sevi formā, kā nekā esmu džeks zvirbulis emotion

4. savākšu persōnīgos krājumus kurus paslēpšu vēderā emotion

5. mēģināšu būt paklausīgs un izlikšos ka mazgāju klāju emotion

6. es tāpat guļu kur pagadās emotion

7. pohuj braukāšu pa visurieni, ilgi neuzkavējoties emotion

8. kur tad tā nevalda emotion

9. jē šausmu filmu sižets realitātē 4D emotion

10. vispār ja godīgi savu zobenu tik bieži neizmantoju bet lielo dunci gan. neatceros kad pēdējo reizi ķemmējos jo mani mati jau sagājuši tādās čupās ka nezinu ko lai iesākt. drēbes velku kas pagadās, no kurām lielāko daļu esmu atradis. un no trakomājas jau esmu izgājis (to zīmi vēl tagad glabāju par piemiņu (vienā rakstā pat bilde ir) tie gan bij laiki) un vēl kaitinošie ukp smaidiņi emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion

10 0 atbildēt