local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata#12

Laiks mazam humora pastāstiņam, kā senos laikos bija populāri teikt - iz dzīves. Tāpēc stādu jums priekša savu mazo darbiņu ar nosaukumu "nūģa dienasgrāmata".

Pirmdienas rīts pulkstens 6.00

Steidzami jāieskrien e-klasē jāparbauda vai esmu izmācījies trīs dienas uz priekšu. Tā , kur ir kalendārs? Ā matemātikas skolotājai šodien vārda diena, jānopērk puķes jāuzdāvina. Droši vien visa klase tā izdarīs.

pulkstens 7.00

Zobi iztīrīti 2 reizes, krekls izgludināts 2 reizes, sabāžam labi dziļi biksēs, tā ka elpu sit cit. Uzraujam biezās brilles ,kuras samainīju opim ,pret tām itkā modīgajām ,kuras man nopirka mamma. Fiksi ieskrienam uzspēlējam spēlītes. Pabarojam gotiņas un cūciņas, novācam burkāniņus un kartupelīšus un skrienam uz skolu.

pulkstens 7.05

Kāda svētlaime. Esmu skolā. Baidījos jau ka varētu nokavēt. Tagad jāgaida,kad kāds ieslēgs gaismas,lai varu pārlasīt visu šodien uzdoto.

pulkstens 7.15.

Gaismas ieslēgtas ,tās 10 minūtes likās,kā mūžība ,sāku jau domāt vai atkal neesmu atnācis svētdienā uz skolu.

pulkstens 8.30

Beidzot, stundas sākās. Joprojām nesaprotu kāpēc mani klasesbiedri uz mani skatās tik nikni,kad laimīgs ieskrienu klasē ,izkramēju gramatas,klades ,atgādinu aizmāršīgajai ģeogrāfijas skolotājai precīzi uzdoto, precīzi ar ko noslēdzām iepriekšejo stundu, atgādinu,ka viņa bija iedomājusies uztaisīt mazo ieskaitīti un to,ka Pēteris iepriekšējoreiz nobastoja, tāpēc skolotāja bija plānojusi viņam uzkraut papildus darbus,kurus ja neizpildīs dabūs vieninieku par katru nākamo bastoto stundu semestrī un tagad ir tikai oktobra sākums.

pulkstens 11.45

Pusdienu starbrīdis. Atkal jau neviens negrib sēdēt man blakus. Laikam jau nevienam negribās, lai pacienāju ar savu pašgatavoto zupiņu un maizītēm. Visi ēd tos pretīģos frī . Kā kautko tādu var apēst? Tikai tauki,tauki un vēlvienreiz tauki.

pulkstens 12,13.

Gatavojos ķīmijas kontroldarbam. Uz manu pusi paskatījās Liene. Ak,Liene par viņu sapņoju ik nakti. Par to kā kopā pildam kvantu fiziku ,ietinušies segā ,kura aprakstīta ar augstākās matemātikas formulām un uz grīdas mētājās D&D kauliņi un laukums ,kamēr fonā skan diski "kā kļūt par patstāīgu cilvēku".

pulkstens 12.14

Viņa man piegāja klāt un piedāvāja vai es nevēlos palīdzēt kontroldarbā. Es kā īsts vīrietis pieklājīgi atteicos ,jo ,kas tad tā par vīŗieša rīcību būtu sievietei neļaut neko pašai darīt. Lai mācās un sasniedz visu. Es taču nevaru laupīt viņai to prieku pašrocīgi rakstīt organiskās ķīmijas formulas.

pulkstens 12. 30.

Cik viegls kontroldarbs, pabeidzu 15 minūtēs. Rekords , protams, nav ,bet arī ātri ,kā nekā paspēju vēl 3 reizes pārbaudīt katru uzdevumu. Nez kāda sakritība,ka Jānis pa durvīm meta ar lielu papīra bumbiņu kontroldarba laikā,tieši,kad pabeidzis devos prom. Žēl ka šodien nenotiks abas angļu valodas un diena jau beigusies.

pulkstens 12.35

Esmu mājās. Laiks mājasdarbiem.

pulkstens 12.45

Man pazvanīja tēvs. Viņam darba atkal salūzis dators un viņš lūdz, lai salaboju to.

pulkstens 13.00

Tēvs zvana otreiz. Problēma nokārtota, man nebūš jābrauc pie viņa. Cik, labi! Cerams, vairs neviens netraucēs man izmācīties.

pulkstens 14.45

Man zvana telefons un zvans nav no ģimenes locekļa. Kaut kas tāds sen nebija noticis. Zvana Jānis. Kad paceļu viņš pēkšņi sāk atkārtot krievu valodu ,dīvaini tikai,ka neviens no viņa lietotajiem vārdiem mums nav jāmācās un tie visi bija lamuvārdi.

pulkstens 15.30

Došos paskatīties savu mīļāko tv raidījumu -" Kā pareizi salikt kopā Habla teleskopu."

pulkstens 19.00

Laiks doties gulēt. Kā man krīt uz nerviem tie kaimiņbērni,kas traucē man gulēt spēlējot futbolu un bļaustoties.

245 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
emotion
7 0 atbildēt

What a cutie emotion

0 0 atbildēt