local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata - vasaras brīvlaiks #154

14. daļa

Arī 29. jūnijs man pagāja itin mierīgi. Diena aizsākās ar nepatīkamu un vasarai vēsu lietu. Diemžēl, šajā lietū man bija jātup ārā, jo tēta mašīnai bija salūzis kaut kas un viņš ļoti gribēju, lai palīdzu labot. Palīdzība vairāk izpaudās, klausoties viņa vāvuļošanā un instrumentu padošanā.

Telpās atgriezos slapjš un īgns. Man nepatīk lietus un vēl jo vairāk, man nepatīk lietus laikā bezjēdzīgi atrasties ārā. Tālāko dienu pavadīju atgriežot zināšanas. Svētki un pārējā gandrīz nedēļa laukos bija iecirtusi robu manā zināšanu pūra lādē un šodien izlēmu atgūt iekavēto. Sagatavots termoss ar kafiju un fonā dokumentālā filma par sieviešu nozīmi dažādu karu laikā- Pirmā un Otrā pasaules kara laikā, Simtgadu kara laikā, Fraņču- Prūsu kara laikā un Pūnijas kara laikā. Jāsaka godīgi, nesaprotu, kāpēc šajā dokumentālajā filmā ir par Pūnijas karu, ja starpība starp to un nākamajiem kariem ir vairāk kā 1000 gadi. Šī filma gan, kā jau minēju bija tikai fons. Pamata nodarbošanās bija grāmatu un e-grāmatu lasīšana. Diena tika aizsākata ar lielisku grāmatu par dažādu dzīvnieku ģenētiskajām atšķirībām. Katrs muļķis zin, ka ģenētiski cilvekam līdzīgas ir cūkas un žurkas, bet cik daudzi zin sīkumus par vistu, pundurtrušu, kola lāču, kapibaru un žirafju ģenētikas īpatnībām?

Nakamā grāmata bija mazliet citai izglītībai. Pāris pēdējās reizēs nodarbojoties ar intīmām izklaidēm ar Zuzannu, radās nojauta, ka viņai nepietiek ar to, ko protu pašlaik. Kā gudrs cilvēks esmu gatavs mācīties augt. Tad nu internetā atradu visu gramatu grāmtu par šo tematiku un mācījos senās Indijas idejas par to, kā labāk intīmi priecēt sevi un savu sievieti. Pēc izlasīšanas uzreiz iztīrīju savu interneta pārlūka vēsturi un noskenēju vīrusus, lai, nedod Dievs, kādam nerodās lielisks kompromāts pret mani.

Trešā grāmata bija atgriešannās pie pamata zināšanu ieguves. Inženierijas vēsture- viegla pirmsvakariņu lasāmviela. Jāsaka arī vakariņas bija vieglas. Pēc tām atcerējos par savu ar kafiju pilno termosu, kuru aizrautībā, lasot un mācoties nebiju pat atvēris un izdzēris kaut 1 malciņu. Tā nu ierastajos 19. 20 devos pie miera ar pamatīgu apmierinātīas sajūtu, jo šīs dienas laikā tika gūtas daudz idejas, lieliskas idejas.

186 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Nūģa dienasgrāmata? Es vakar tieši vakarā iedomājos par šo šesdervu, kuru pirms Ziemassvētiek lasīju.
2 0 atbildēt

Ir jau forši. emotion Paldies. Šis te gan vairs nav tik dinamisks, kā dienasgrāmatas iesākums. emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt