local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata - vasaras brīvlaiks #54

4. daļa

Arī 14. jūnijs iesākās drausmīgi. Lai arī ne tik agri kā vakar, bet 8. 00 Emma sāka dauzīt manas durvis un kliegt, lai narkomāns beidz šņaukt. Šņaukāties es patiešām šņaukājos, bet ne jau kokaīnu. Man bija iesnas pateicoties viņas vakardienas lieliskajam veidam kā mani pamodināt.

Pēc brokastu ieturēšanas es devos nelielā pastaigā. Brokasits šoreiz par laimi gatavoja mamma, kas ļāva man vismaz justies paēdušam. Pastaigas vidū mani iztraucēja zvans no Mariannas. Viņa zvanīja no viesnīcas numuriņa caur whatsapp, lai pateiktu, ka rītvakar viņa un Zuzanna izlido uz mājām. Tās bija lieliskas ziņas, jo meiteņu kompānija, varētu labi palīdzēt cīnīties ar depresiju radošo tantes Emmas kompāniju. Kad es pajautāju kā meitenēm iet ceļojumā viņa atbildēja, ka tik jautri sen nav bijis un es ļoti viņam pietrūkstu, jo īpaši Zuzannai, kurai tā pietrūkst to izklaižu, kuras mums bija mūsu klases ceļojumā uz Zviedriju. Atceroties naktis uz prāmja iesāpējās mana galva. Marianna atvadījās, sakot, ka viņai jāskrien, jo Zuzanna grib aiziet paķemmēt vietejo lielveikalu, jo jānopērk kāds suvenīriņš priekš mājiniekiem un arī manis.

Par laimi pastaigu nekas nesabojāja. Vakarpusē atgriezos mājās. Viesistabā mani sagaidīja īgna un uz manis pazemošanu noskaņota tante Emma. Viņa turpināja kaitināt mani ar muļķīgiem jautājumiem par to cik bieži es šņaucu kokaīnu un cik beiži es piektdienas vakarus pavadu bordelī. Mani nervi neizturēja un es atbildēju, ka bordelī nekad neesmu bijis, jo dzirdēju, ka Emma tur strādājot(protams, ka viņa tur nestrādā, taču es nespēju iedomāties riebīgāku atbildi). Emma sadzirdot to, ko viņai teicu atbildi parādā nepalika un nosauca mani par nepatecīgo, nožēlojamo idiotu, kurš nespēj novērtēt cik lieliska radiniece viņa esot. Uz to es atbildēju, kas lielisks ir radiniekā, kurš katru reizi kā atbrauc ciemos lielāko daļu laika pavada dzerot vīnu ar mammu un lamājot mani par to, ka es itkā esmu alkoholiķis un narkomāns. Par šo es saņemu pliķi uz vaiga un kliedzienu, lai vācos no viņas acīm. Retā reize, kad ar prieku izpildīju Emmas pavēles. Devos uz savu istabu un iemigu vērojot dokumentālo filmu par caunu dažādībām, dāžādās ekosistēmās.

217 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

kkkkkkkkkkkk o m a t i emotion

2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Stulbā Emma!

0 0 atbildēt