local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata. Otrais gads #81

7. daļa

8. 20- Piektdiena un jūsu dārgais Līgonis ir augšā. Diemžēl, gan smagā trauma, joprojām, nomoka mani un liek vēlēties palikt gultas apskāvienos.

9. 35- Man pienāk sms no nezinama numura. Atkārtojums Raita sms pirms dažām dienām tas nevar būt gan dēļ cita numura, gan pavisam citādāka satura. Tās saturs bija šāds:” Sveiks dārgais Līgoni. Man ļoti žēl, ka ar tevi notika šāda nelaime. Veseļojies un gaidu tevi atpakaļ skolā.” Izlasījis to notrīcēju aiz uztraukuma. Man ir pielūdzēja, bet kas?

9. 50- Iedomājos ģeniālu ideju. Šo nr ir jāpārbauda caur whatsapp. Ideja izgāzās. Nr neuzrādījās nekāda profila bilde un uzrakstot ziņas nepienāca. Savukārt, uz parastu sms, kurā izteicu pateicību un pēcak jautāju, kas man raksta atbilde nepienāca.

11. 45- Skolā ir pusdienlaiks un laiks izmantot Zuzannu. Zvans Zuzannai, kura tajā brīdī atradās tualetē un centās novērst, mazliet negaidīti pienākušas sarkano Ferarī dienas. Viņa pārzvanīja man piecas minūtes vēlāk un izstāstīju situāciju. Diemžēl, arī Zuzannai nebija nojausmas, kurš ir numura īpašnieks. Pēc mirkļa viņa aizrakstīja Marianna, kura arī nezināja sms autoru. Mistērija, bet par laimi patīkama mistērija.

13. 40- Mamma ienāca manā istabā ar lūgumu palīdzēt. Viņa izstāstīja, ka pēdejā laikā viņai caur visiem iespējamajiem soc. tīkliem un telefonu atkal pielien Raitis. Tikai atšķirībā no pagājušā mācību gada, jeb kā mamma teica atšķirībā no pagātnes viņā to negrib un grib tikt no viņā vaļā. Izmantojot manas ģeniālās smadzenes, es ātri atradu rīku, kuram būtu jāaptur iespējas viņam sasniegt mammu. Šis rīks saucās:”Es atradu iespējas bloķēt viņa soc. tīklu kontus un viņa numuru.” Mamma iedeva man 5 eiro, nobučoja pieri un pateica paldies.

19. 20- Atlikušo dienu pavadīju prātojot, kas varētu būt bijis autors jaukajai sms no rīta. Idejas neradās un nespēju arī atrast risinājumu kā to noskaidrot. Tagad pēc garas un priekš slimošanas produktīvas dienas laiks miegam.

78 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt