local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata. Otrais gads #101

9. daļa

8. 00- Svētdienas rīts. Izkrītu no gultas un tieši uz savas samaitātās kājas. Kliedzu aiz sāpēm, taču vecāki nereaģē.

8. 10- Paša spēkiem pieceļos un nokliboju lejā. Mani vecāki saldi krāc. Pie sevis noņurdu paldies, ka nespējat nelaimē nokļuvušo dēlu pat drusku atbalstīt. Kad jāvelk uz kino uz debīlām, prātu degradējošām filmām, tad, protams, ka dēļiņs atradīsies, bet, kad dēls guļ pie gultas ar mokošām sāpēm un nav spējīgs pakustēties, tad vecāki par viņu aizmirst.

10. 25- Mani vecaki beidzot piecēlušies un pat atnākuši līdz manai istabai, lai noskaidroti vai ar mani viss ir kārtībā. Uz manu atbildi, ka es no rīta nokļuvu ārkārtas situācijā viņi nereaģēja. Pat pēc tam, kad izstāstīju par ārkārtas situāciju un to, ka viņi neģēlīgi uz to nereaģēja, bet gulēja nesaņēmu nekādu rekaciju vai atvainošanos.

12. 30- Sms. Šoreiz par nelaimi tā ir no cilvēka no kura es sms negribētu saņemt:”Eu, tu pajol. Beidz simulēt un velcies uz skolu. Un neaizmirsti izpildīt vēsturi. Man pofig, ka grupā esmu es, tu un abas skuķes ar ko važajies, dzersties un mīcies un to mēslu jāuztaisa uz decembri vai kad nu učene lika. Es gribu, lai tu to taisi pēc iespējas ātrāk un lai man ir desmit.” Domāju nav grūti iedomāties, ka šī ļoti skaistā sms ir no Petera. Es uz to neatbildēju neko. Cerams mērkaķsmadzene un begemotģīmis nodomās, ka esmu mainījis numuru un man nekad vairs nerakstīš sms vai nezvanīs.

13. 40- Ienāk tēvs un pastāsta, ka trešdien viņām jādodās komandējumā iuz divām nedēļām, tāpēc viņš ļoti cer, ka man pirmdien vai otrdien varēs noņēmt ģipsi un es būšu spējīgs iztikt bez viņa. Neko neatbildeju, taču domāju,ka mans niknais un iznīcinošais skatiens tēvam izskaidorja visu par manu viedokli šajā situācijā.

15. 20- Izlēmu palasīt grāmatu. Pa rokai nekā prātīga nebija, tāpēc lasīju, kādu e-grāmatu par ķirzaku paradumiem ikdienā. Lieki piebilst, ka lasot šo gramatu nesapratu kā tā man noderēs, jo neplānoju pētīt ķirzakas, taču pēc tās domas pats sev iecirtu pliķi, jo jebkuras zināšanas noder.

18. 30- Grāmata pabeigta, tagad laiks agrīnam miegam pēc negatīvisma pilnas dienas.

57 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt