local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata. Otrais gads #14

Nūģa dienasgrāmata - vasaras brīvlaiks #19 (nobeigums)

7.20– Ir 2017. gada 1. septembris. Šī ir piektdiena un es pucējos, lai dotos uz savu pēdējo pirmo septembri kā vidusskolnieks. Es ceru, ka vēl atcerieties mani, jūsu dārgo un pazemīgo, īpaši gudro un pareizo nūģi (kā daži mani sauc) vārdā Līgonis un vēlieties atgriezties sekošanai maniem piedzīvojumiem ko cītīgi aprakstu, dodot jums iespējas, zināt, kas jauns manā dzīvē. Kas tad notika kopš atvadījāmies? Nekas daudz jau nevarēja notikt, jo atvadījāmies augusta beigās neilgi pēc Lienes un Čonga kāzām, kurās Pēteris pāļa dēļ atklāja visiem savu homoseksuālo pusi. Bet drusku laiks ir paspējis paiet un, kas tad notika. Čongs un Liene devās uz Rīgu, kur Liene pēdējo gadu nomācīsies vai drīzāk nomocīsies, kādā no Rīgas skolām, bet Congs turpinās mācības universitātē. Pēteris ātri atguva popularitāti. Ehh, viņš ir no tiem gadījumiem, kad iepriekš iegūtā popularitāte ir tik liela, ka neviena kļūda, neviens kauna mirklis nespēj citiem par viņu likt domāt savādāk, kā par stilīgu, egoistisku mačo un nekādā gadījumā viņa īsto būtību. Es šīs dienas pavadīju mājās gatavojoties šim svarīgajam dzīves brīdim, kurš saucās 12. klase. Manas draudzenes Zuzanna un Marianna to vien darīja kā skraidīja pa tusiem un pārmeta, ka nedodos ar viņām, lai arī droši vien saprata mani, ka man vajag, mazliet miera un klusuma, jo ja tava mīla apprec citu, neskatoties un neizšķirās ,neskatoties uz to, ka kāzu naktī tiek nokrāpta ir smagi. Mani vecāki dzīvoja saticīgāk kā jebkad agrāk un pārējie huļigāni man neko nav nodarījuši, jo no mājām praktiski neizeju. Un šobrīd es velku uzvalku, lai dotos uz skolu, jo kā vienmēr es nevelos neko nokavēt.

7. 30- Izeju no mājas. Mani vecāki vēl guļ, jo tēvam ir atvaļinājums un mamma bez iemesla arī necelsies agrāk. Laikam jau mans pēdējais gads vidusskolā nav pietiekams iemesls.

7. 35- Esmu ieradies skolā. Esmu gatavs pēdējam gadam. Šī man būs cīņa ar visu. Lai arī reziēm es domāju, ka šis gads var kļūt par vieglāko kāds man jebkad bijis ja spēšu noturēt koncentrāciju. Kāpēc? Iepriekšejos gados manas galvas jauca mana mīla Liene. Mana galva nepārtraukti bija aizņemta ar plāniem kā iegūt viņu. Vistrakāk tas bija pagājušajā gadā, bet to kā man tad gāja jūs noteikti atceraties. Tagad, kad viņa ir prom un man neaizsniedzama dzīvei būtu jābūt vieglākai. Kas zina, varbūt pat, kādreiz pateikšu paldies Čongam par to, ka atbrīvoja mani no lāsta, kas dēvējās par Lieni.

8. 30- Ir ieradusies visa klase un dodamies pie mazajiem, kuri šogad sāk skolas gaitas.

8. 35– Viens niķīgs mazais iemet man ar puķi sejā. Viss jau būtu labi ja vien tā puķe nebūt roze un nesaskrāpētu man vaigu.

8. 40- Sēžu tualetē ar tualetes papīru pie sejas, jo es nevēlos asinis. Māsiņa, protams, šodien nav skolā un man nākās risināt medicīniska rakstura problēmas pašam un tik ļoti antisanitārā veidā

9. 10– Esmu atrisinājis savu savainojumu un tā sekas tieši laikā. Dodamies uz svinīgo pasākumu un tur jau jāklausās kārtējās gudrās bet bezjēdzīgās runas no skolas vadības.

9. 59- Atgriežamies klasē, kur mazie mums sāk stāstīt par to, kas viņi ir, kurā bērnudārzā gājuši un tādā garā.

10. 35- Dodos mājās no skolas. Manā priekšā ir 2 dienas kurās iegūt pēdējo gatavību jaunajam un pēdejām mācību gadam šeit.

10.40- Māte mani ielaiž un pasniedz kūku. Izrādās gan viņa, gan tēvs bija augšā krietni pirms manis un gaidīja projām došanos, lai uztaisītu man nelielu pārsteigumu. Tas gan ir jauki no viņu puses. Saņemu kūku, mazliet naudu un interesantu grāmatu. Esmu, beidzot izaudzinājis savus vecāku nedāvināt niekus.

19. 00- Atlikusī diena pagāja pelēki un nemanāmi. Laiks miegam.

140 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Un es jau domāju, ka šī lieliskā stāstu sērija neturpināsies.
5 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt