local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #715

70. daļa

10. 11- Es pamostos un galva sāp tā itkā mani visu nakti būtu sitis begemots un viņa četrotne. Esmu savā gultā. Blakus mētājās tukša Lienes dāvinātā pudele. Paskatos apkārt savai istabai- neviena nav. Tas varētu nozīmēt to, ka šī nakts ir iztikusi bez seksa, kas droši vien ir labi. Pat ja tas būtu bijis ar manu mīlu, tas nebūtu tas, kā vēlētos pabeigt šo vakaru.

10. 15- Paskatos apkārt istabai vēlreiz neviena tiešam nav. Izrāpjos no gultas. Pamanu, ka mans vēders ir noķēpāts ar lūpukrāsu. Tā ir izsmērējusies, taču var saskatīt, ka pirms tam tie bija vārdi, viens no vārdiem bija seksīgs, cits, mīļuks, pārejās formas un figūras gan bija pārāk izplūdušas lai tās salasītu.

10. 17- Aizeju pa taisno uz vannasistabu un padzeros ūdeni. Zinu, ka tas ir ļoti nehigiēniski, taču šajā brīdī tik ļoti slāpst, ka man vienalga. Pie viena iedzeru pretsāpju tableti. Cerams, paliek vieglāk.

10. 30- Noeju lejā un redzu interesantu skatu. Marianna un Liene guļ uz dīvāna, abas viena otrai virsū, bet Zuzanna atlūzusi pie dīvāna. Liene pusmiegā paskatās uz manu pusi un iesaucās :” Tīģeris ir augšā!” Es neizpratnē paskatos uz savu mīlu.

10. 35- Zuzanna pamostās un tad es uzzinu, kāpēc es tiku nodēvēts šādā vārdā. Nakts laikā mēs spēlējām patiesību un risku. Tas viss nobeidzās ļoti intīmi, jo meitenes mani izaicināja “palīdzēt viņām visām trim sajusties labi”. Un es to esot izdarījis perfekti. Pēcāk es esot aizrāpojis gulēt un meitenes vienkārši skatījušās filmu. Kad es to noklausījos gandrīz noģību. Un tad visas meitenes sāk skaļi smieties. Es neizpratnē blenžu virsū. Un tad Liene paskaidro, ka nekas tāds nebija- tas ir viņu izdomāts joks, kuru izdomāja pēc tam ,kad es knapi paejot varošs sasitu pieri pret mazo galdiņu, kur stāveja alkohols. Meitenes mani esot tikai aiznesušas pa trijām līdz manai gultai un apķēpājušas ar lūpukrāsu, bet to es laikam pret segu esmu notīrījis. Intīmākais, kas šajā naktī bija, tas ir tās pašas spēles laikā pāris nerātnāki skūpsti.

14. 50- Visas trīs meitenes kopīgi aizgāja. Maja bija sakopta, tur viņas man palīdzēja, kas ļoti iepriecina, jo es, joprojām nejūtos skaidrā.

16. 30- Es gribu ēst, bet tiklīdz paskatos uz ēdienu kļūst nelabi. Miegam jāpalīdz...Saldu dusu pasaule.

222 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pats domā šo dienasgrāmatu vai no interneta raksti?

2 0 atbildēt

keep it going my fellow comrade emotion

0 0 atbildēt