local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #701

69. daļa

6.35- Stāvu pie skolas. Ir piektdiena un man paliek 18 gadu. Visa nedēļa palika vienā elpas vilcienā un tāpēc nav vērts par to gari runāt. Īsumā Pēteris turpināja izgāzt savu niknumu, Zuzanna un Marianna plānoja kā vislabāk varētu pavadīt manu dzimšanas dienu un Liene deva mājienus par manu uzvaru karā ar Pēteri.

7. 45- Pirms stundām pienāk Liene un pasaka, ka būs ap 19. Vai tas der? Es atbildu, ka ideāli, jo zinu, ka abas pārējās viešņas būs ap 18. Kad Liene jautā, kas būs bez viņas atbildu, ka plānojās maza ballīte. Neesmu daudzus aicinājis un pārsvarā visi ko aicināju atnāks. Liene pasmaida un pasaka jauki aizejot tālāk pa gaiteni.

8. 30- Pirmā stunda aizsākās ar metienu ar pamatīgu sniega piku pa manu pakausi. Pēteris ir sava stulbuma apliecinājuma augstumos.

12. 30- Laiks šodien tā velkās...

15. 30- Beidzot skola beigusies. Jāsteidz sakopt māju- visam jābūt perfektam.

17. 30- Viss sakopts, pats arī, protam.s

18. 20- Ienāk Marianna un seko Zuzanna. Abas man pasniedz dāvanu un bučas. Atveru dāvanu, tur divas kastītes. Vienā dārgs viskijs, otrā lielā prezervatīvu paka. Kad atveru to nosarkstu, bet abas meitenes smejās pilnā kaklā. Visi trīs lēnām sākam dzert.

19. 03- Zvans pie durvīm. Atveru- Liene. Uzreiz apskauju viņu, aicinu iekšā. Liene nemierīgi ienāk, jo viņas vārdiem galīgi nav ballītes atmosfēras. Ienākusi un pamanījusi galdu ar ēdienu un alkoholu, kā arī Zuzannu un Mariannu Liene maķēnīt nomierinās. Acīmredzot, viņa nodomāja, ka drīz ieradīsies vel viesi.

23. 00- Atmosfēra ir lieliska. Meitenes savā starpā runā, mēs dzeram, Liene neizskatās vairs satraukta par cilvēku vai pareizās mūzikas trūkumu. Viss ir ideāli. Un tad Liene izsaiņo savu dāvanu, ko atnesa man, kura nez kā šīs 4 stundas bija palikusi nepamanīta. Tā izrādās vēl viena šņabja pudele tikai smuki aplīmēta. Redz mana mīla nav nemaz tik stulba un izlepusi- viņai ir mākslinieces dvēsele. Pudele tiek atvērta. Un tas nekas, ka pirms tam četratā esam iztukšojuši viskiju, alu, šampānieti un vīnu un jau tagad, visiem kājas ļenganas.

194 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt