local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #665

65. daļa

8. 00- Esmu pamodies un līdzīgi kā vakar pirmais ko daru ir mēģinu atcerēties, kas notika naktī. Paskatoties uz savu kajīti redzu, ka Marianna šoreiz ir izvēlējusies gulēt augšējā gultā nevis mocīties guļot dušā. Godīgi nesparotu, kā viņa vispār varēja pagulēt šaurajā un mazajā kuģa dušā. Zuzanna ir turpat, kur vakarnakt. Virsū man. Cik labi, ka durvis ir aizslēgtas un tās neviens nevar atvērt bez mūs manas kartiņas no ārpuses, jo skats, ko varētu ieraudzīt būtu traks. Puskaila meitene augšējā gultā. Uz mazā plauktiņa divas tukšas, viena pustukša un viena pilna šņabja pudele, izspūris un puskails puisis uz, kura virsū kaila meitene pa pusei satinusies segā un viņas apakšveļa izsvaidīta pa istabu.

8. 30- Abas meitenes pamostās gandrīž reizē. Marianna pamostās pa pusei izkrītot no gultas un tad iespiedzoties. Visticamāk, spiedziens ir Zuzannas pamošanās iemesls. Viņa uzslējās pa pusei stāvus un smaidot skatās man virsū. Paralēli var dzirdēt kā Marianna tukšo kuņģi dušā.

8. 50- Meitenes saģērbjās un pēc mazas bučošanās atstāj mani. Īsajā rīta kopā būšanas brīdī meitenes izstāsta par to kā gāja naktī, jo man, diemžēl, nakts ir pilnīgi melna bilde. Izrādās, ka šīs nakts laikā esmu paspējis trešo reizi pārgulēt ar Zuzannu un vairākkārt, skūpstīties ar Mariannu, turklāt vienā no reizem skūpstījāmies uz maiņām visi trīs. Pie sevis nopūšos un priecājos, ka nav trešās nakts, jo tā gan jau beigtos ar ko trakāku.

11. 00- Pēc Latvijas laika. Esam Latvijā. Lēnām visa klase izejam ārā no kuģa. Pēc skata liekās, ka mēs neesam vienīgie, kuri ir patrakojuši kaut vienā no naktīm. Stulbā četrotne izskatās vēl bālāka kā es, Zuzanna un Marianna kopā un pirmie divi mūsu trijotnē pat bez paģirām ir bāli kā krīts. Arī Liene neizskatās diezcik laimīga.

11. 10- Atrodam mājās atgriešanai paredzēto autobusu un dodamies uz mājām.

12. 45- Atgriežos mājās. Uzreiz iedodu vecākiem viņiem paredzētos suvenīrus. Uzeju uz savu istabu un saprotu, ka pēc šīs trakās nedēļas nogales rīt atsākās macības. Beidzot!

13. 45- Paskatos safotogrāfētās bildes. Reti, kura ir laba, turklāt, pa vidu netrūkst 101 kopīgas bildes starp mani, Zuzannu un Mariannu, daža laba no tām ir visnotaļ pikanta. Vajadzētu izdzēst, bet tajā pat laikā, lai cik es nebūtu perfekts un ģeniāls, meitenes ap mani ir tīri izskatīgas. Bildes netiks dzēstas- mazums nākotnē kaut kādā veidā noderēs.

17. 30- Es neesmu normāli gulējis vairākas naktis. Laiks miegam.

215 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Vēl esmu atkarīga no tām!

3 0 atbildēt

Da nu gan. Ja es aizietu gulēt pusē sešos, es noteikti deviņos būtu augšā un tad vismaz līdz 3 nevaretu aizmigt

3 0 atbildēt

... emotion beidzot! Deva saņemta, lomkas mazliet mazinājušas... bet vajag VĒL!!! 

2 0 atbildēt

Opiņā, izskatās, ka ābols no ābeles nekur tālu nekrīt!

2 0 atbildēt

Dod mums velllll!emotion

1 0 atbildēt