local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #540

53. daļa

9. 00- Esmu augšā un jau veicu sevis uzkopšanu. Kā nekā pēc 4 stundām paredzēta tikšanās picērijā ar manu mīlu.

10. 23- Esmu perfekti sakopis sevi. Mazās ūsiņas noskūtas, iesmaržojies ar vismaz divdesmit pūtieniem, lai manu lielisko smaržu aromāts saglabājās visu dienu, uzvalkā un gatavs jau doties. Žēl, ka tik ilgi jāgaida, jo nokļūt uz picēriju man prasīs daudz mazāk laika kā vajag. PAGA! Tas, taču ir rindiņš. Jānopērk ziedi.

11. 20- Atrodos pie tirgus. Tur noteikti jābūt ziediem.

11. 30- Atrodos pie tuvākā ziedu veikala. Ja vien par ziediem neuzskata krāsainas sieviešu apakšbikses, tad ziedu tirgū nebija. Šeit gan iegādājos vairākas mazas rozītes. Nezinu savas mīlas mīļākos ziedus, bet visām meitenēm tak patīk rozes.

12. 24- Atrodos pie picērijas, kur esam norunājuši tikties. Tik ilgu laiku ceļš aizņēma, jo vismaz divdesmit minūtes stāvēju pie ziedu veikala un prātoju, kā labāk pasniegt ziedus manai mīlai.

13. 05- Lienes vēl nav.

13. 20- Drudžaini vēroju ielu, pēcak telefona ekrānu- Lienes, joprojām nav. Esmu bijis vairrakārt arī picērijā- neredzēja ne viņu, ne viņas mantas.

14. 30- Joporjām, gaidu un nekā.

16. 40- Es esmu ļoti pacietīgs, taču ja ir pagājušas gandrīž 4 stundas kopš norunātās tikšanās šķiet itin loģiski, ka tikšanās nenotiks.

17. 12- Neizpratnes un skumju pilns atgriežos mājās. Ziedus iemetu kādā pagalmā, kur izklausījās, ka tiem virsū metās nikns suns.

17. 30- Esmu noģērbies un ielīdis gultā. Telefona ekrānā nevienas ziņas no Lienes. Kāpēc mana mīla tā ir rīkojusies?

17. 50 –Ieslēdzu datoru un vēroju kaut kādas ziņas. Man šobrīd galvenais, lai kaut kas skan. Runā kaut ko par ledājiem un ziemu. Viss tik balts. Šeit gan tikaidubļi un skumjas. Tādas pat skumjas, kā manā sirdī. Mani piekrāpa sieviete ko mīlu.

18. 40- Lēnām iemiegu.

203 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000