local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #401

39. daļa

5. 15- Kārtējā piektdiena. Cik žēl, ka man viņas riebjās.

5. 25- Klusums no mātes istabas. Tātad guļ.

5. 35- Izeju no mājas, jo dzirdu dīvainu troksni. Paskatos- pie mūsu mājas notikusi avārija. Vecs “Golf” taranējis jaunu “BMW”. Abi lupatās. Policija, ātrie visur.

5. 47- Ieeju atpakaļ iekšā. Laiks iekost mazliet, lai sagatavotos šai dienai, kas par piektdienu dēvējās.

6. 30 –Ierodos skolā. Pilnīgs klusums. Ko, lai saka. Ziemassvētku laiku mīlu, bet ne jau muļķīgu pasaciņu par vecīšiem un ziemeļbriežiem dēļ. Reliģijas vēl mazāk. Es vienkārši dievinu to cik šajā laikā skolā ir klusi un mierīgi. No rītiem neviens netraucē, varu mierīgi pamācīties un atkārtot vielu, nav skrienošo baru, kas mani nemana un pagrūž. Visi ierodās pēdējā brīdī. Tie, kas ir agri tie dodās uz konsultācijām un uz stundām ierodās ar kavēšanu.

7. 50 –Ierodās Pēteris. Viens, bez bandas un acīmredzami nelāgā omā. Piegājis pie manis viņš iegrūž mani sienā un aiziet tālāk. Acīmredzot, viņa garastāvoklis ir tik slikts, ka pat mani aiztikt neuzlabo viņa primāta smadzeņu izveidoto garastāvokli.

8. 30- Sākās pirmā stunda. Skolotājai aizgājis širmis ciet, jo stunda tiek pavadīta runās par Ziemassvētkiem. Kāpēc, lai par to runātu fizikā?

9. 15- Starpbrīdī Pēteris aiz apkakles ievelk mani tualetē un izpilda klasisko rituālu ar manis izpeldināšanu podā. Laikam jau atguvis garastāvokli.

13. 45- Diemžel, skola beigusies. Man jau tā riebjās piektdienas un brīvdienas, kā tādas, bet vēl tās beidzās nenormāli agri.

13. 50 –Ierodos mājās. Redzu mammu. Viņa par kaut ko izskatās ļoti noskumusi un saka, ka jābrauc uz slimnīcu. Es prasu, kas noticis viņa pastāsta, ka kaut kāds draugs iekļuvis avārijā un grib apciemot. Es novicinu ar roku, lai brauc. Man šodien viss vienalga. Pēteris būs pielipinājis savu garastāvokļa neesamību.

14. 30 –Mamma aizbrauc es ķeros pie grāmatu lasīšanas.

15. 20 –Pat tas man neuzlabo omu.

16. 45- Gatavoju vakariņas ar domu, ka tik bieži ir lasīts, ka ēšana uzlabo ne tikai pašsajūtu, bet arī garastāvokli. Varbūt arī man tas palīdzēs.

17. 24- Paēdu, taču šī ideja nestrādā.

17. 50- Ieslēdzu audiogramatu par “Vāveru lakstošanās tradīcijām.”

17. 55- Izslēdzu. Kaut kāds mēsls. Tur stāstīja par cilvēkiem. Kāds sakars cilvēkiem un vāverēm?

19. 20 – Es dodos pie miera.

125 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Var redzēt,ka viņš nezin kas ir spoki.lv ja 19;20 dodas pie miera emotion 

7 0 atbildēt