local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #250

24. daļa

5.15- Rīts aizsācies smagi. Pēc vakardienas svaru zāles sāp visi kauliņi. Acīmredzami, tēvs savas skumjas izgāž uz mani. Lai kādas problēmas viņam nebūtu- tas pret mani ir necilvēcīgi. Cilāt 10 kilogramus smagu hanteli un stieni, kurš sver 50 kilogramus- tas ir tikpat kā likt mani darba nometnē.

5. 27- Izrāpoju no gultas. Par laimi mamma nav lietojusi. Vismaz viens kreņķis mazāk.

6. 20- Uzzinu nākamo kreņķi. Viss ir tā piesnidzis, ka tēvs dod man rokā lāpstu, lai tīru sniegu celiņā un ap mašīnu. Tas, ka es gribēju tajā brīdī iet uz skolu un tas, ka pēc vakardienas mokošā treniņa es esmu knapi dzīvs viņam šķiet joks.

7. 15- Beidzot esmu iztīrijis visu sniegu, kurš ir sasnidzis, taču jau var redzēt, ka nāk nākamais mākonis un dabūšu vakarā tīrīt atkal. Ak, manas nabaga rokas un kājas.

7. 25- Ievelkos skolā neapmierināts ar visu notiekošo.

7. 45- Pie manis pieiet Zuzanna un atvainojās par to, ka viņas Maigumiņš (laikam tā viņa dēvē Maigoni) mani mazliet sit. Tas laikam, jo viņa, lai iedzeltu lielāku greizsirdību ir pastāstījusi, ka labāka vīrieša par mani gultā nav un Maigonis nezin, ka viņa ar mani līdz gultai pat gribēdama netika. Es tikai māju ar galvu, jo man tas neinteresē.

8. 20 -Pie klases nostājās Liene. Viņa tik ļoti labi izskatās, kad caur logu viņu apspīd saules gaisma, kas liek visam apkārt starot, kā noziestam ar fosforu vai turētam radioaktīvu urāna ložu tuvumā.

8. 30- Sākoties, matemātikai skolotāja īgni man nosaka, ka tā nav laba doma bērniem mācīt to, ko viņiem vel 10 gadus nebūs jāzin. Labs joks, skolotājs.

9. 15- Gaidot fiziku ēdu bulciņu. Tēva dēļ kārtīgas brokastis nepaēdu un šī bezgaršīgā bulciņa, bija labākais variants kā apmierināt savu izsalkumu.

11. 45- Sākoties pusdienu pārtraukumam, saprotu, ka man pusdienas šodien nespīd, jo Peteris kaut kādā veidā ticis pie atslēgām ieslēdz mani klasē, kurā notika pēdējā stunda.

12. 55- Esmu nokavējis nākamo stundu (kura šajā brīdī ir jau beigusies), jo neviens mani nav izlaidis no klases.

16. 30- Beidzot izkļūstu no sava cietuma. Apkopēja izlaiž mani, jo bija devusies izmazgāt šo klasi. Esmu nokavējis lielāko daļu stundu. Mana reputacija ir sabojāta- man būs neattaisnotas stundas.

16. 45- Noskumis ierodos mājās.

16. 50 -Pamanu mammas telefonu. Cerībā uziet kādu kompromātu ar limbažnieku un tādējādi uzlabot savu garastāvokli, ieskatos viņas sarakstēs. Lasot viņas sms var manīt, ka atsevišķās vietās, iztrūkst ziņas - tad tāpēc viņa gribēja, lai iemācu dzēst atsevišķas ziņas, ne tikai visu saraksti. Mana mamma ir viltīga. Apziņā, ka es nedzīvoju starp pilnīgiem idiotiem, bet viņiem ir arī kāda smadzeņu kroka galvaskausa iekšienē mazliet uzlabo garastāvokli.

17. 30- Mamma šodien pagatavojusi vakariņas. Atkal pārsteigums- tās var ieēst. Viņas gatavotā Spghetti Bolognese ir pat ļoti garšīga.

18. 20- Laiks dokumentālajai filmai par psihotropo vielu iedarbību uz cilvēkiem. Es vācu pierādījumus, lai noteiktu ko tieši lieto mamma un pēc tam iebāztu viņai sejā, ka tā nav laba doma un, lai viņa beidz darīt pāri sev un galvenais man, jo es ļoti ciešu no ta, ka viņai rādās halucinācijas par santehniķiem, kaķiem, kokiem un vāverēm.

19. 30- Dzeru nomierinošu tēju, jo šī dokumentālā filma man smagi trieca pa nerviem. Labāk tādas vairs neskatīties. Iztikšu ar jau zināmo informāciju.

21. 20 - Laiks noslēgt šo absolūti neizdevušos dienu un doties pie miera.

145 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000