local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #212

20. daļa

8. 20- Pieceļos, jo kāds zvana pie durvīm.

8. 22- Miegains izkrītu no gultas, uzvelku savas brilles un dodos durvju virzienā.

8. 25- Atveru durvis un mājā iemetās vīrietis, kura seja liekās aizdomīgi pazīstama. Viņš nepaskatoties uz mani iekliedzās "Vai santehniķi izsaucāt?" un iet uz vecāku istabas pusi.

8. 27- Ieklepojos, taču viņš neizrāda nekādu uzmanību manai eksistencei.

8. 28- Atverās mammas istabas durvis un no tās izlien mamma, saģērbusies kā sievietes no sociālajiem tīkliem, kurām ir pamatīgs uzmanības deficīts nevis tā kā būtu jāsagaida santehniķi. Vīrietis uzreiz metās viņas virzienā, sakot, ka ir gatavs salabot un iztīrīt visas vajadzīģās caurules.

8. 30- Mamma pamana mani. Viņa ieskrien istabā paņem maku, izvelk no tā 30 eiro un saka, lai ejukaut, kur pastaigāties un nopērku sev kaut ko garšīgu, jo mājās strādās santehniķa kungs un viss būs ļoti skaļi un slapji.

8. 32- Paņemu naudu saģērbjos un eju. Mājās tāpat viss uzdzen skumjas, jo nepārtraukti domāju par savu zaudēto mīlu- Lieni.

8. 45- Izeju no mājas. Brīdī, kad izeju no mājas no mammas istabas atskan skaļš kliedziens. Laikam santehniķis būs nejauši iesitis sev ar kādu no instrumentiem.

8. 46- Es kaut ko iedomājos- Es esmu zaudējis tikai kaujā nevis karā. Es zaudēju šo kauju Pēterim, bet, kad beigsies karš par Lienes sirdi, tā piederēs man. Viņa ir mana Trojas Helēna un viņu es neatdošu nevienam!

9. 20- Man zvana Zuzanna. Pieklājīgi pasaku, ka nevaru runāt. Es arī nevaru, jo došos uz kino.

9. 25- Dodos uz kādu romantiksu filmu ar nosaukumu "Pašnāvnieku vienība" Nu vismaz tā es saprotu pēc apraksta, ka tā ir romantiska, jo tur divi varoņi viens otru mīlot. Tur es noteikti smelšos idejas kā uzveikt Pēteri un atgūt Lienes jūtas.

11. 20 - Sākās seanss.

13. 30- Izejo not kino pārņem vilšanās. No mīlestības tur bija tik cik melns aiz naga. VIenīgais ko varēja mācīties- ja mīl izdarīs visu. Tātad Liene mani mīl, jo viņa dēļ manis ir aizgajusi pie mana naidnieka un mēgina viņu padarīt par manu kompanjonu. Ehh, mana mīla, cik tu gan esi gudra. Stratēģe kā Atēna, skaista kā Afrodīte un godīga kā Temīda.Reiz virs mūsu galvām skanēs kāzu zvani. Tas mirklis pienāks.

14. 30- Atgriežos pie mājām. Šobrīd no mammas istabas skan kliedzieni no mammas, taču tikko ieeju istabā tie apklust. Paverās durvis un pa tam galvu pabāz santehniķis, kuram ķivere mazliet pār seju nošļukusi. Pamanījis mani viņs atgriežās istabā un laikam jau turpina darbu. Mamma laikam ļoti cītīgi palīdz, jo arī laiku pa laikam kliedz un saka, lai tīra trubas cītīgāk.

17. 00- Santehniķis beidzot aiziet projām.

18. 50 - Ēdot vakariņas iedomājos to cik grūi bū santehniķim - trubu mammas istabā tikpat kā nav, bet nomocījās vairak kā astoņas stundas. Cik labi, ka es cītīgi mācos un varēsu būt zinātnieks, jo par to vieglākas un patīkamākas profesijas nav.

21. 30 taisos gulēt, bet saņemu sms no savas mīlas" Sveiks..Vai tu vari mani rīt 7. 20 sagaidīt pie skolas?" Momentāni atbildu ka jā un pretī saņemu paldies. Tas mirklis ir klāt. Mana mīla atzīsies, ka mīl mani. Cits iemesls vienkārši nevar būt! Dodos gulēt ar smaidu, kas spožāks par sauli.

175 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Es gandrīz apčurājos emotion Tu esi ğēnijs emotion
6 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt