local-stats-pixel fb-conv-api

Nr. 103. [Prologs]5

107 0

Atveru acis un tukši paveros griestos. Gulta zem mana ķermeņa ir auksta, zīda palagu pieskāriens uz mana ķermeņa atstāj gandrīz nemanāmu zossādas tīklojumu.
Pieceļos sēdus un ļauju segai noslīdēt no kailajiem pleciem. Mans skatiens klīst pāri šaurajai, pelēko ēnu ieskautajai istabai un atdurās pret necaurredzamu stikla sienu.

Es zinu, ka viņi mani vēro. Jūtu viņu skatienus ieurbjamies manā kailajā miesā.

Kaut arī neviens nekad skaļi nav izpaudis to, kas slēpjās aiz sienas, es zinu, ka kāds tur ir. Gadu laikā esmu iemācījusies ignorēt gruzdošo sajūtu pakrūtē, kas klusi čukst, ka neesmu viena. Dažkārt šī sajūta ir tik spēcīga, ka šķiet- esot vienatnē, dzirdu kāda cita sirdspukstus.

Es esmu pārāk prātīga, lai ar kādu to apspriestu. Pērnajā gadā, pusdienu laikā, kāda meitene, kas mācijās sektoru augstāk par mani, gaužām neprātīgi apgalvoja, ka viņu nakts laikā apciemojis kāds vīrietis. Nākošajā dienā viņa nebija skolā, nekad vairs neesmu viņu redzējusi.



***


Es vēroju viņas smalko augumu. Niecīgā gaisma, kas iespīd istabā, liek viņas ādai viegli mirdzēt. Kailās krūtis cilājās līdzi ieelpām.

Savādi. Viņa ir citādāka.

Vērotāji jau no agras bērnības tiek apmācīti uz cilvēku prototipiem, kuru skatieni ir truli un lūkojoties tālumā, neliecina neko vairāk par parastu fizeoloģisku vajadzību apmierināšanu. Viņa tāda nav. Viņas skatiens ir dziļš, kā okeāns negaisa laikā.

Nr. 103 paceļ skatienu un it kā zinādama, ka es te sēžu, ielūkojās manī. Viņa šķiet man tik tuvu, bet tajā pašā laikā tik tālu. Pelēkās acis ir negaisa tumšas un apmākušās, tajās plosās vētra. Pieceļos no krēsla un lēniem soļiem pieeju pie stikla sienas. Neapzināti aizturu elpu un kaut arī labi zinu, ka siena ir pārāk bieza lai viņa mani redzētu, pielieku pirkstu galus pie stikla.

Meitenes uzacis strauji saraucās un saņēmusi segu rokās, viņa aizsedzās un nodur skatienu.

107 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Kā vienmēr dievinu. Perfekti. Tīri. Skaisti nostrādāts.  emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt