local-stats-pixel fb-conv-api

Nožēlosit' #249

113 0

Ahhh... tomēr nepacietos un ielikšu jums daļiņu. Garu, bet cik vien varēšu. Izbaudiet... !

Es pamodos ar zilumu uz sejas, es biju šokā. Kulaka pēdas arī bija vēl palikušas, tas sāpēja, es piecēlos no gultas saģērbos, un gāju uz ledusskapja pusi. Es paņēmu ledus gabaliņus (dažus), ieritināju tos dvielītī, un pieliku tos sev pie vaiga. Sāpēja. Es sēdēju savā istabā ieslēgusies, lai Kārlis man un mazajam nenodarītu pāri. Es uzsēdos uz palodzes, paņēmu kafijas krūzi, un sāku runāt ar mazo.

-Ja tu zinātu cik tavs tētis ir labs cilvēks, kā arī viņš ir labs ģimenes cilvēks. Nes mājās iztiku, ja tu būsi maza princesīte, tad kad tu izaugsi, tad tu būsi man māksliniece, bet ja tu tur esi puiks mazs tad tu būsi man sportists. Ar basketbola bumbu man driblēsi pa māju. Uzstādīšu tev laukumu te, un varēsi mācīties cik vien uziet, bet ja tu tur esi paslēpies mazs meitēns, tad es tev uztaisīšu speciālu istabu, kur būs viss salikts ar mākstu, un gleznām. Tas būs jauki. Esmu laimīga, ka man būs izcils bērniņš. Es būšu pati laimīgākā māmiņa, šajā pilsētā. -Es noglāstīju vēderu vairākas reizes, bet tad...

-Atver tu ***** ! Nuka atver ! Ja nē es eju pie Riharda, pastsāsīšu visu ko tu biji gatava darīt naudas dēļ.

-Nē, es nevēršu, tu stuleni tāds. Tu jau arī nebiji nekāds svētais. Atceries tavas mammas veco, dārgo Zapiņu, kurš toreiz ievilka švīku ārpusē, uz dārgās krāsas ar speciālo spīdumu. Un kurš pēc tam uzvēla visu vainu uz Rihardu ?

-Ja tu pateiksi ar tevi ir cauri. -Viņš ar savām dūrēm sita pa durvīm.

-Ar tevi arī būs cauri, saulīt ! -Es paskatījos pa logu, ieraudzīju Rihardu un pamāju. Mazais jau man iespēra pa vēderu. Tu man būsi vesels mazulītis, es tevi mīlēšu, lološu, un nekad tevi nepametīšu.

-Atver, ja nē, tad es šīs durvis izlauzīšu. Un ja tu tagad neatvērsi, tev būs vēl sliktāk. -Tad es atcerējos, ka man skapī stāv beisbola nūja, es nolecu no palodzes, atvēru skapi, paņēmu nūju un attaisīju durvis.

-Tā, es to varu ! -Es atvēru durvis un palikdams koridorā, es izgāju pie viņa, es viņam iežvidzināju pa kaut kurieni 3 reizes. Es paņēmu nūju, un gāju atkal istabā ieslēgties. Es nolēmu pārģērbties. Es uzvilku zelta ķēdīti, melnas ādas bikses ar baltiem krustiņiem, ķiršu sarkanu krekliņu, sarkanu lūpu krāsu, un karameļu krāsas augstpapēdenes. Tā nu es devos lejā kaut ko uzkost.

-Man no vakardienas ir palikusi siera pica ar olīveļļu, bet nē es šoreiz izvēlos cēzera salātus. Labu apetīti mazais ! -Es aizmirsu paņemt kaut ko padzeramu no ledusskapja. Ir taču apelsīnu sula. Es to paņēmu un izdzēru sausu. Salāti arī bija diezgan ņammīgi. Rihards tos vakar uztaisīja speciāli man, tie tiešām bija garšīgi. Sāka līt stiprs lietus, es nolēmu neiet ārā pie Riharda uz garāžu, jo viņš pats drīz ieies iekšā.

Es uzsildīju popkornus, un ieslēdzu savu mīļāko seriālus, bet tad man prātā iešāvās doma. Uztaisīšu Rihardam pārsteigumu. Kaut ko uzcepšu vai uzvārīšu, ieslēdzu mūziku, un sāku taisīt ēst ritma pavadījumā.

-Es viņam uzcepšu olu manā slepenajā receptē. Tā olas ir ! Maltie pipari, ir ! Sāls, ir ! -Es visu pārbaudīju un tad sāku taisīt olu, kā arī pie viena uzcept arī pankūkas. Pankūkas ar melleņu ievārījumu vienkārši super emotion ! Iesaku pamēģināt, bet tad Kārlis pamodās. Es paslēpos aiz ledusskapja, paldies Dievam viņš aizbrauca uz savām mājām. Es smagi nopūtos, un turpināju tālāk taisīt ēst.

-Ceru, ka mazais, mūsu tētim šis patiks. . .

Lūdzu rakstat komentāros, kā patika !

113 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Super !!! Vnk tev ir talants, un beidzot ir gara daļiņa.

3 0 atbildēt
Jeeeeeeeeeee malace Anet :)))))))) you are the super girl:))))))
3 0 atbildēt

Labs stāsts, bet man liekas kad jābūt 24 nodaļai nevis 25 :)

1 0 atbildēt

Nožēlo, sit!

1 2 atbildēt