local-stats-pixel fb-conv-api

No Čakija dienasgrāmatas #12

71 0

Protams, ideja nav tā pati oriģinālākā, iepriekš esmu manījis, ko līdzigu Spokos, taču, kāpēc gan man nepamēģināt sevi šajā žanrā?

Tātad... Čakijs - nekas neparasts, atbilst visiem vidējiem rādītājiem visās ziņās Homo Sapiens Sapiens sugā. Vai viņš dzīvo Latvijā? Hmm... Kā būtu ar kaut ko eksotiskāku, piemēram, Maskavu? Nu nē, lai jau paliek Latvijā.emotion

1. Diena.

12.45 Es atkal nīkstu bezdarbībā, cik gan tālu cilvēks var nojūgties, ja sāk rakstīt dienagrāmatu? Tā taču ir skuķu padarīšana. Hmm... Varbūt izmēģināt jauno modes tendenci un kļūt par Youtube un Instagram zvaigzni, gluži, kā Super Aņa?

13.00 Ielādēju Instagram, vēl nezinu, kāda skaitīsies mana ideju, kuru ar savu profilu nesīšu pasaulē... Varbūt dabas skatus no neta zagšu un pārpublicēšu? Meh, nebūs... Izdomāju, lai citi raksta komentāros izaicinājumus un es tos pildīšu.

14.00 Veselu stundu pavadīju piesekojot mežonīgam daudzumam cilvēku, gaidot, ka viņi atsekos, sekotāju un sekojamo attiecība - 50:300 Pirms tam sametu iekšā dažas savas un sava jauna minča bildes. Kūtri ir tie laikotāji...

16.00 Man jau sāk sāpēt acis no skatīšanās telefonā, kaut kas jādara ārpus telefona ekrāna. Tātad.. Piezvanīju Saškai, lai nāk laukā, iesim pastaigāties pa parku. Obligāti jāuztaisa selfijs, kuru publicēt instagramā. Esmu patīkami pārsteigts - 58 sekotāji un populārākajai bildei ir nedaudz pāri 20 laikiem, laikam haštagu jūra palīdzēja.

16.45 Esam kafejnīcā, dzeram kapučīno, iemetīšu instagramā, varbūt kādu lieku sirsniņu nopelnu

19.00 Tikai tagad ierodos mājās. Pastaiga mani nogurdināja. Iečekošu, kas darās manā jaunajā virtuālajā pasaulē, paēdīšu un domāju, ka došos gulēt.

19.30. Izmazgāju zobus, eju uz gultu. Domāju, varbūt, ka būtu labāk, ja es kaut kā tiektos pēc reālām lietām? Meh, tas ir daudz grūtāk. ĻoĻ. emotion

21.00 Vēl joprojām Youtube skatos, kā citi cilvēki nofeilojās. Miegs pazuda. Domāju par to, cik slavenam man izdosies kļūt, kādas meitenes man izdosies nokoļīt un vispār, kā man rīt ies, jo ar ansambli ir dziedāšanas konkurss, jūtu, ka atkal mana balss visu izgāzīs.

^^^Aizmigu^^^

Izveidoju Čakijam instagramu, ja vēlies, pieseko, palīdzi viņam kļūt populāram emotion

71 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt