local-stats-pixel fb-conv-api

News [2]4

87 4

*

Jūrmalas dome maina iebraukšanas kārtību pilsētā no 2012. gada iebraukt varēs tikai automašinas, kuru vērtība melnaja tirgu bus ne mazāka kā 30 000 Ls. Tādejādi patarot jūrmalu par modernāko autozemi Eiropā. ( Kāpēc es nesaku visā pasaulē? Jo ASV kādam narko dīlerim garāža ir 23% lielāka nekā visa jūrmala kopā ņemot.

*

Kāds vīrietis no Iecavas šodien ap pēcpusdienu noķēris rekord lielu lomu. 12 raudas, 4 foreles, un vienu lasi. Pats makšķernieks atzīst, ka savā 12. gadus garajā makšķernieku karjera tik veiksmīgs loms izvilkt pirmo reizi. Par to viņš saka paldies draugiem.lv fermas izstrādātājiem.

*

Sakarā ar taupības pasākumiem, šogad uz ziemassvētkiem Rīgas dome neklās krāšņu banketa galdu, un nepušķos egli. šoreiz viņi visi dosies uz līgatni, un mežā svilinās soda kvītis, solijumus un sūdzību vēstules.

*

Kāds vīrs portālā ebay.com nopircis sev vienas nakts sakaru ar pasauls slavenu modeli. tagad viņš ir nopircis sifilisu par 4.3 miljoniem ASV dolāru.

*

Rīga ir iekļuvusi kāda topa: " Viena no vis neveiksmīgākajām Eiropas Metropolēm." Vismaz kautkur Rīga ierindojās!

*

Šodien kāds auto ietriecies kokā. Cietuši divi cilvēki. abi kokā esot spēlējuši kārtis.

*

Kāda 72 gadus veca kundze ielikusi sev krūšu implantus, jaunus zobus un uzpumpējusi lūpas. Jēga maza, bet autobusa visi dod kundzei apsēsties, jo domā ka pie vainas ir audzējs.

Kāds korejietis cenšoties Krievijas veikala nopirkt produktus esot nogadāts reanimācija ar smagām galvas traumām.

87 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

kapec man leikas ka vakar es jau sito lasiju!!! emotion

4 0 atbildēt

Par fermu :D:D LOL :D

3 1 atbildēt

man patika ir oki, vienigi zhel ka negativi :(

2 1 atbildēt