local-stats-pixel fb-conv-api

Nesmuka rīcība.68

702 17

Vēlos padalīties ar šodien pieredzēto 3.autobusā.

Tātad šodien devos pasūtīt formu augstskolai. Lai nokļūtu līdz mērķim bija jābrauc ar 3. autobusu, nu neko devos uz pieturu, sagaidīju autobusu, iekāpu un nopīkstināju savu e-talonu. Tālāk devos pietureties pie kāda staba, jo apsēsties īsti nebija kur, jo 3.autobuss vienmēr ir piebāzts ar vecākā gadu gājuma cilvēkiem.

Nu neko autobuss brauca un brauca, līdz kādā pieturā iekāpa pavecāks kungs, uzvilcis bija brūnu mēteli un tumšas bikses. Īpaši nepievērsu tam uzmanību. Kad te pēkšņi pa visu atobusu atskanēja skaļa sievietes balss: "Fui, vācies prom no manis! Tu smirdi!", tālāk no šīs sievietes sākās asaru plūsma. Es biju nesaprašanā vai tiešām tā bija jābļauj uz šo kungu mētelī, tak varēji mierīgi palūgt, lai viņš paiet tālāk.
Un asaras - kāda velna pēc tu sāki raudāt?! Vai tiešām šis kungs tik ļoti oda pēc kaut kā nelaba?!

Lai nu kā es nezinu kas ar to sievieti nebija kārtībā, jo viņa visu turpmāko ceļu bija izgūlusies pa diviem krēsliem un raudāja.

Cilvēki mīļie esiet tak saudzīgi pret šiem cilvēkiem, kuri nedaudz vai nedaudz vairāk iznēsā smaku. Liela daļa šo cilvēku ir nonākuši šādā situācijā tikai un vienīgi valsts dēl. Ja nespējat paciest smaku, palūdziet mierīgā balsī, lai viņš aiziet citur vai arī pats atkāpieties. Šiem cilvēkiem jau tā iespējams nav kur dzīvot un viņi ir atdalīti no visa, neliedziet viņiem iespēju braukt ar sabiedrsko transportu un nepazemojiet viņus publiski.

Zinu, daudzi gan jau teiks, ka viņi smird neciešami utt. Protams pats arī esmu izjutis nelabumu, bet redz ka esmu vēl dzīvs un vesels.

Nedariet citiem to ko Jūs negribētu pieredzēt uz savas ādas. Kā arī šī sieviete manās acīs palika daudz zemāk par šo kungu brūnajā mētelī.

Lai Jums veiksmīga diena un esiet saudzīgi ar mīnusiem :) CIk noprotu man vajag 300 vārdus, lai neatņem orģinālraksta statusu.

702 17 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Valsts vainīga??? Tapēc ka nenomazgā viņu, vai neizmazgā drēbes??? Ir tak visādi sarkanie krusti un sociālie dienesti, kas palīdzes to izdarīt, ja vien pats vēlēsies.

79 6 atbildēt

 

Lai nu kā es nezinu kas ar to sievieti nebija kārtībā, jo viņa visu turpmāko ceļu bija izgūlusies pa diviem krēsliem un raudāja.

tieši šī nianse mani tā teikt pārsteidza,izbrīnīja,ieintriģēja.

izgulties pa diviem krēsliem un raudāt autobusā......

59 0 atbildēt

Nepiekrītu Tev ! Valsts nav vainīga, ja būtu vainīga valsts ,tad pilnīgi visi būtu tādā pat situācijā, nevis tikai daži indivīdi. Manuprāt, viņi paši ir vainīgi, jo viņi pat nemēģina izmantot viņiem sniegtās iespējas. Kāpēc viņi nevarētu dzīvot kopmītnēs par savām pensijām,normāli ēst un dzīvot ? Manuprāt,viņi ir vāji,jo uzreiz notriec naudu alokoholā un tad nezina ,ko lai iesāk. Bet + par Tavu viedokli ! :)

44 12 atbildēt

ziniet kas ir nesmuka rīcība. šodien 15. aut brauc viens čalis klausās eminemu pie rumbulas iekāp kontrole a šis izlec ārā kā ninzja pirms durvis aizcirtās.

tas čalis biju Es emotion

39 16 atbildēt

Galīgi nepiekrītu tev! Man daudzas reizes ir gadījies, ka autobusā iekāpj apdzērušies bomži, apsēžas blakus un smird pēc tādiem sūdiem, ka vemt gribas!!! Nomazgāties var arī bezmaksas speciālās vietās!

Paši vien šie smirdīgie cilvēki ir vainīgi!

Zinu, ka kāds man nepiekrīt, bet man pie dirsas!! 

23 2 atbildēt

Ir speciālas vietas (nezinu kur un kā viņas sauc), kur bezpajumtnieki var nomazgāties par brīvu. Tā kā, staigāt smirdīgiem ir viņu pašu izvēle. PS. Es arī girbētu fromu augstskolai :/

19 0 atbildēt

forma augstskolā? vai arī ar formu nav domāts apģērbs? :D

un piedodiet, atvainojiet - parasti šie smirdošie indivīdi biļeti sabiedriskajā transportā nepērk. tātad, man ir jāmaksā par viņu un vēl jāpacieši viņa smirdēšana? cik godīgi tas ir pret mani?

18 1 atbildēt

Nu te jau nevar par visiem vienā vārdā teikt,jo katrs ir individuāls gadijums. Kkad pirms pāris gādiem Bez Tabu rādīja sižetu par bezpajumtniekiem un viens atklāti pateica,ka lai nu kā iet,bet reizi nedēļa viņš naudu pirtij sagrabina un arī ķemme viņam bija. Lai arī bezpajumtnieks,tomēr izskatijas +/- sakopies.

14 0 atbildēt

Mēnešreizes...emotion

11 2 atbildēt

Es dimāju,ka būs mētelīšu virinātājs, bet nē - čalis tikai ne tā oda...

8 0 atbildēt

sabiedriskais smird.

visi smird.

10 2 atbildēt

Ja kas nepatīk, lai nebrauc ar sabiedrisko transportu! Nopērc mašīnu un brauc ar ko vien vēlies kopā... 

emotion

10 3 atbildēt

Liela daļa šo cilvēku ir  nonākuši šādā situācijā tikai un vienīgivalsts dēl.

 

---

 

Tātad šodien devos pasūtīt formu augstskolai.

 

Tātad vismaz 18 gadi, bet aizvien nespēj sajēgt pat elementāras lietas, nu ko, sveiks lai dzīvo idiotu laikmets.

6 0 atbildēt

Cilvēks, kuram svarīga higiēna, lai vai cik nabadzīgs būtu, vienmēr atradīs veidu,kā iziet sabiedrībā tā,  lai neostu pēc 'sūdiem'. 

5 0 atbildēt

izskatās ka tajā autobusā vairāk kā vienam cilvēkam bija problēmas ar skaidro domāšanu..

6 1 atbildēt

3.autobusā ir apgrozas daudz psihiski nelīdzsvarotu cilvēku, esu jau pie tā pieradusi, arī tas ka liela daļa cilvēku smird. Un nē NAV tā ka viņi ir bezpajumtnieki - liela daļa kas tur smird ir dzērāji, narkomāni, un arī kādi pavecāki cilvēki 

4 0 atbildēt

100%  ka iestājies Jūras akadēmijā. :D:D

4 0 atbildēt

varbūt ka sievietei uzmācās vai kautkas tamlīdzīgs...

bet kāpēc valsts vainīga ka bezpajumtnieki nevar nomazgātires lai iet mazgājas pludmalē vai jūrā ezerā upē nu vienālga kautvai peļķē kāpēc uzreiz valsts vainīga

3 0 atbildēt

Kāda valsts? Paši pie tā ir vainīgi! Lai iet un strādā! Tie cilvēki ir vnk slinki - ar cik daudziem darba devējiem neesmu runājusi - trūkst strādāt gribētāju!

3 0 atbildēt

Nū ne tikai ka nav nauda un nav māju ir vainīga pie tādiem cilvēkiem..

Moš arī paši vainīgi- nodzeras,neatnāk vairākas dienas mājās un te pēkšņi ir skaidrā un brauc mājās..

2 0 atbildēt