local-stats-pixel fb-conv-api

Neparedzētās saistības. #133

113 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Neparedzetas-saistibas-12/689478">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Neparedzetas-saistibas-12/689478

Zvanot Kerijai, es sāku šaubīties, vai tas ir tā vērts.Lai gan Kerija bija mana labākā draudzene , bet viņai nekad kaut kas tāds ar Rinaldu nebija bijis. Viņi bija ideāls pāris. Viņi vienmēr ļoti rūpējās viens par otru, un pat ja gadījās sastrīdēties, tad tas bija, maksimums, uz vienu dienu , un pat tad abi ļoti pārdzīvoja.

- Interesanti, kā viņi reaģētu tad, ja būtu manā situācijā, - iesmējos.

Kerija šai mirklī tiešām nevarēja man palīdzēt, galu galā , arī viņai ir savi plāni un darīšanas. Tāpēc es noliku klausuli, pirms vēl draudzene bija paspējusi pacelt. Izrunāties gan man bija nepieciešams. Mamma arī nebūtu īstais cilvēks, jo viņai dzīves laikā nebija daudz attiecību. Viņa un tētis iemīlējās no pirmā acu skatiena un tā arī palika kopā. Bet pēc autoavārijas, kurā mans tētis gāja bojā, kad abas ar māsu bijām vēl pavisam maziņas, mamma jaunas attiecības nemeklēja.

Viņa mums mēdza teikt: - Man esat tikai jūs un darbs, un citu neko arī nevajag. -

Mums ar Mariju nekas nebija pretī pret to , ka mammai būtu jaunas attiecības, bet viņa to laikam īpaši negribēja. Pirms tam man arī kaut kā īpaši bija par to vienalga, bet tagad, kopš pati esmu sapinusies un izbojājusi savu dzīvi , sāku par to vairāk domāt.

Arī Marija nebija īstais adresāts, kam to teikt, jo Marija, kaut arī bija mana māsa, viņai vienmēr ir bijis netikums bāzt savu degunu un jaukties tur, kur nevajag.Viņa man būtu uzmākusies ar saviem padomiem un nebūtu likusi mani mierā. Viņa būtu uzskatījusi, ka man ir jādara viss pēc viņas principiem , jo viņa ir vecāka un pieredzējusi. Phe, tikai divu gadu starpība, nu un ? Tāpat viņa tagad bija aizbraukusi apmaiņas braucienā uz Angliju. Pie mums gan neviens nebija atnācis no apmaiņas studentiem, jo es to negribēju un arī mammai tas nepatika, kaut gan Marija mūs visus centās pārliecināt, bet neizdevās. Lai vai kā, tagad viņa ir prom un atpakaļ būs tikai pēc mēneša, nu jau mazliet mazāk.

Bet vecmāmiņa, viņai gan es to varēju izstāstīt. Viņa ir visvecākā un pieredzējušākā no mums visām, un, kā mamma man ir stāstījusi , arī viņai jaunībā ir bijis kaut kas līdzīgs kā man.

- Mana dzīve ir kā meksikāņu seriāls, - nopūtos un izgāju laukā pie vecmāmiņas, kura ravēja dobes.

Turpinājums sekos! :)

113 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Ravēja dobes ziemā? Piedomā mazliet pie tā ko raksti. Bēt visā visumā stāsts ir diezgan normāls. ;)
0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt