local-stats-pixel fb-conv-api

Nagla tavā dzīves sienā8

48 8

Līdzība par naglu un secinājumi.

Kāds vīrs pārdeva savu namu, bet tikai ar vienu noteikumu, ka tā sarūsējusī nagla,kas sienā iedzīta, būs vienīgais viņa īpašums,kas viņam piederēs šajā namā. To nevar aiztikt, izraut, pārvietot vai kā citādi ar to manipulēt. Uz ko jaunie nama īpašnieki neiebilda, jo nagla tiem netraucēja. - Nu, kas tad tur liels, nagla sienā. - sprieda viņi.
Pagāja laiks un bijušais nama īpašnieks ieradās namā, atstiepjot sev līdzi beigtu ēzeli. To pakarināja uz savas naglas, pie sienas, un aizgāja. Drīz vien arī jaunie nama iemītnieki bija spiesti steigšus pamest šo namu, neprasot atlīdzību, smakas dēļ.

nams ir mūsu dzīve. Nagla ir grēks, vai kāda nepareiza lieta,ko darot, mēs samierinamies,domājot,ka nekas jau ļauns nenotiks. "Tā tac'u ir tikai viena nagliņa sienā, bet viss nams tac'u pieder mums, ir mūsu rīcībā..."
...un cik "naglu" mēs jau esam ļāvuši atstāt mūsu dzīves sienā?...

secinājumus katrs izdara pats priekš sevis.

48 8 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

cuk daudz ir jāizdzer, lai ko tādu izdomātu?

4 0 atbildēt

taisnībaemotion

2 0 atbildēt

nebiju tik tāl iedomājusies! emotion

2 0 atbildēt

+

2 0 atbildēt

jo viss,kas atrodas uz mana īpašuma,pieder man un ir neaizskarams, tas ir viens

otrs ir tas,ka ja tavā mājā (pēc abpusējas vienošanās,ja lasīji uzmanīgi) atrodas mans īpašums - nagla,man ir tiesības nākt un karināt uz manas naglas, ko vien vēlos. pamatotas tiesības.

un,ja tas ir tik stulbi, tad pasaki,kapēc cilvēki pieļauj grēkam, sliktām lietām ievilkt sevi dziļāk, līdz no iepriekšējā labā cilvēka nav pāri palicis nekas?!

par alkoholiķi, bomzi nekļūst vienā dienā, kā arī par narkomānu,prostitūtu, cietsirdi utt. šīs lietas atnāca pa druskai - tās ir tās mazās "nagliņas" uz kurām karinās visas pārējās sekas un dzīve beigu beigās ir sabeigta. Tad pastāsti bomzim,kurš gadiem to dara,kam smadzenes atrofejusās, dzērājam, prostitūtai, ka nav nekādu problēmu izmest to "ēzeli"  ārā... bet,re,ka dzīvē tā nesanāk, visam savas likumsakarības,kas velk aiz sevis citus "ēzeļus"

un saviem spēkiem cilvēks vairs netiek no purva ārā,kurā ir iestidzis :(

 

Šis raksts ir domāts domātājiem, tiem,kam patīk spriest un izsecināt.

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt