local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kurai skiet, ka dzivo kartona kaste. 13.7

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Meitene-kurai-skiet-ka-dzivo-kartona/755368 - paldies, Dievam, Jus vel neesat galigi norakstijusi manu stastu, es vienu bridi jau domaju, ka viss. Paldies, Jums.. Par 60 + ko sanema mana iepriekseja stasta dala. Jauku Jums lasisanu - mani milie, dargie lasitaji. ♥

Tobiass visu nakti guleja loti saraustiti un ik pa stundai modas augsa, tad ilgi nevaredams atkal iemigt. Puisim no prata neizgaja Meganas kermenis taja slimnicas gulta.. Vina guleja tik rami.. Tik rami, ka.. Itka vina jau butu mirusi, bet ne, pikstosais aparats noradija uz meitenes sirdspukstiem, vina vienkarsi bija atslegusies.. Tacu, Tobiass juta neizskaidrojamas bailes, vinam bija bail par Meganu, loti. Vins gan vel isti neizprata kadel par meiteni tik loti uztraucas, tacu vinam bija sajuta, ka abus vieno nesarajauma, emocionala saikne. Tada saikne vinu nesaistija ne ar Saharu un pat ne ar pasa miesigu mati. Vins velejas Meganu pasargat pat nenoliedzami vairak ka pats savu dzivibu, tacu meitene pati nemitigi sevi paklava dzivibas briesmam, kas var beigties letali.

Tobiass atmeta ceribas velreiz aizmigt un nolema ieiet dusa, varbut ta kaut mazliet palidzes noskaidroties vina domam. Dusa gan kermeni padarija svaigu, bet domas palika kur bijusas. Ari dzerot kafiju ar pienu un divam karotem cukura, Tobiass domaja tikai par Meganu. Ne,vins meiteni nemileja, nu, vismaz noteikti ne ta, ka mileja Saharu - tas tiesam bija vairak emocijas, kas Tobiasu saistija pie sis meitenes. Vins vel tagad atcerejas ka pirmaja skolas diena, kad visi tik tikko saradusies un tikai noslepumaini skatas viens uz otru, ka Megana iepazistinaja ar sevi. Vinas balss bija skala, tacu ne uzmacigi skala ka taure, ne,ta bija patikama ka skala muzika, kas pagriezta kaiminiem mazliet nepienemama skaluma. Tada nu, vina bija.. - Oranzigi bruniem matiem vina tur sedeja, saknupusi par solu un citigi pierakstija liela, melna blloknota nakamas dienas stundu sarakstu, tacu ik pa laikam Tobiass juta mugura duramies meitenes cieso skatienu.

Jau toreiz kaut kas Tobiasam lika domat, ka meitenes dzive ir daudz svarigakas lietas, vinasprat, par iesanu uz skolu.. Laikam ejot, vins to saprata arvien vairak un vairak, tacu sarunas ar noslepumaino Meganu kaut ka galigi nevedas. Vina visur sev lidzi nesa tadu pelecibas, noslegtibas un nomaktibas plivuru un skita, ka galvu nokodis katram, kurs meginas zem ta palist. Un nebija jau ari ta, ka daudzi meginaja.. Patiesiba...nemeginaja gandriz neviens un Meganu skita, ka tas pilniba apmierina - ne vina centas iesaistities klasesbiedru jautrajas sarunas, ne klases pasakumos. Neteiksim, ka Tobs pats ir baiga kompanijas dvesele, tacu nepieciesamibas gadijuma, vins speja runat un iefiltreties kompanijas, ka teikt - pec vajadzibas.

Pecak, puisim jau kluva Meganas zel.. Vina kaut kas bija, noteikti, kaut kas ko vina nelava citiem atklat, kas tads, kas darija ipasu TIESI VINU. Un kaut kur klusiba, Tobiass pat gribeja, lai vina nak lidzi kaut kur, kur tika iets kopa ar klasi. Tacu,vina nekad negaja.., lai gan.. varbut tas bija ari tapec, ka vinu neviens ari nekur neaicinaja. Vienmer Megana viena un tai pasa laika, sava melnaja meteliti pazuda no skolas teritorijas, nekad ne no viena ipasi neatvadidamas. Kopuma Megana bija tads ka noslepums, kas skita neatklajams.

Lieki piebilst, ka tad, kad klase uzzinaja, ka Tobiass un Megana ir sakusi cupoties, ta teikt, visiem bija lielas acis un neviens isti nezinaja ko teikt. Jo, par so meiteni, tacu, klusiba pa klasi klida dazadas baumas - ka vina ir lesbiete, vai varbut prostituta un ko gan vina muzdien var rakstit taja bloknota? Tacu, Tobiasam neviens neko lieki nejautaja un ko gan var zinat, klusiba klase baumoja par vinu pasu. Labi, tacu tam tagad nebija ipasi lielas nozimes.

Puisis vairs nespejot izturet pats savas domas un savu dzivokli, uzvilkdams jaku un zabakus, dodas ara. Ara pus diezgan liels vejs - tiesi tas, kas vinam sobrid vajadzigs - izvedinat galvu, domas un izsmeket kadu cigareti. Vel ir daudz par agru, lai dotos apciemot Meganu slimnica un tas puisi beidz vai nost. Vins zina, ka apciemojot meiteni, pasam emocionali vieglak nepaliks, tacu vins vismaz zinas, ka Megana ir dziva.

Vakar vins vinai uz palatas galdina atstaja pandu - to vins bija izvelejies, jo pandas mikstajam lacim, bija izveidotas loti skumjas acis un tiesi ta Tobiass sobrid jutas - skumjs un pats vins lenam grima izmisuma un nezina. Tacu, puisis neatklas Meganai, ka pandu atnesis vins, puisim nevajag, lai skumju sagrauzta meitene vel uz kautko lieki saceras un pec tam vinai sap vel vairak. Vinam no Meganas nevajadzeja patiesiba neko - ne seksu, ne attiecibas, ne romantiku - vinam vajadzeja vienkarsu dveselu radniecibu un emocionalu tuvibu. Tobiass pats apjauta, cik tas ir savtigi un nepareizi, tacu vins zinaja ari, ka bez sis emocionalas tuvibas vins izniks ka augs, kas parak ilgi ticis neliets. Protams, ka Tobiasam bija Sahara un viniem bija attiecibas un nakotne vini abi sapno veidot kopigu gimeni, tacu sobrid pat Sahara nespeja vinu saprast. Vina gan ik pa laikam zvana, tacu puisis zvanus vienkarsi noraida, ne reizi nepaceldams klausuli, tomer klusiba cerot, ka meitene vinu sapratis.

Pec trim stundam Tobiass dodas uz slimnicu - jau pazistamais gaisi violetais gaitenis, pazistamas durvis no kuram pamazam lobijas nost krasa un atverot durvis ta pati pazistama gulta un gaisma, kas iespid pa nelielo palatas logu. Kad Tobiass pievelk kreslu tuvak gultai un apsezas, Megana sakustas. Aparats sak pikstet straujak, tad vina atyer acis.

- Sveiks. - vina vargi nosaka. Balss ir svesa un gandriz tikko dzirdama. Vinas kakls ir izkaltis sauss. Tobiass ielej plastmasas glazite udeni un palidz Meganai padzerties. Ar katru udens malku meitene itka gluzi vai atgust mozumu.

- Kapec Tu griezi tas sasoditas venas? - Tobiass jauta, noradidams uz meitenes apsejiem klatajam rokam.

- Mani vedis uz psiheni..? - Vina ta vieta, lai atbildetu un lautu Tobiasam kaut ko vairak saprast, vaica.

Tobs nopusas, puisis ir bez speka. Vins bezpalidzigi atgazas kresla, tacu nolemj atbildet uz Meganas jautajumu. - Saproti, es nezinu.. Sobrid Tevi nav iespejams parvest nekur, pat ne uz psihiatrisko slimnicu, par majas laisanu vispar nerunajot. Tu gandriz noasinoji. Tu gandriz nomiri, saproti? Tev ir jaatgust speki gan emocionali, gan fiziski.. Sobrid ne es, ne kads cits - mes nevaram pateikt ko arsti nolems ar Tevi darit pec tam, kad busi atguvusies. Tacu, sitas noteikti nepaliks bez sekam, to tacu, Tu saproti?

Megana tikai pamaj, skiet, ka ari vinas speki, nu ir izsmelti pilniba. Lai meiteni kaut mazlietin uzmundrinatu, Tobiass ieliek vinas gulta miksto pandas laci.

- No ka tad Tev tas? - vins itka ieinteresets jauta.

Tai pat mirkli var redzet Meganas acis vilsanos.Par ko, to Tobiass vareja, tacu negribeja nojaust. Meganai bija stipras jutas pret vinu, un to puisis lieliski noprata.. Pareizak butu, ja vins turetos no meitenes pa gabalu, tacu ne, vins Meganas skiet ir piesiets. Visas meitenes jutas iet caur Tobiasu tikpat stipri, cik pasa sajutas. Un vins tur neko nevareja izdarit.

Komentari butu velami, busu prieciga tad.

S.

90 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
kā var rakstīt stāstu, neliekot garum/mīkstinājumzīmes..
0 0 atbildēt

Ceru, ka nākamās daļas būs drīz emotion Nevaru sagaidīt ^_^ 

0 0 atbildēt

Labākais raksts pasaulē es izlasīju visas daļas 🫶🏻😍🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻😍🫶🏻😍🫶🏻🫶🏻😍😍🫶🏻🫶🏻😍🫶🏻

0 0 atbildēt