local-stats-pixel fb-conv-api

Marselusa [11]1

Sveiki spocēni. Sen neesmu neko rakstījusi. ☺😂😂😔 https://youtu.be/uDp_jmkPbiQ

****
Kad Marselusa atvēra durvis , viņa bija ļoti pārsteigta ieraugot savu vecāko brāli no viņa garā ceļojuma apkārt pasaulei. Viņas brāļa vārds ir Džastins un viņam ir 30 gadi , katru gadu viņš viņai ir dāvinājis daudz skaistu dāvaniņu no kādas pilsētas kur bijis. Viņš ar Diksonu bija ļoti labi draugi un sargāja Marselusu, jo viņa viņiem bija visdārgākā uz pasaules.
Beidzot tu esi atgriezies no sava garā ceļojuma. Man tevis pietrūka brāl. - Marselusa raudādama saka
Katram no mums kādreiz jāatgriežas mājās pie ģimenes - viņš atbildēja
Tā nu Marselusa ar savu brāli sēdēja lielajā un greznajā viesistabā, un pārrunāja jaunumus, ceļojumu un problēmas. Pēc tam abi izdomāja, ka vajag pastaigāties kā senajos labajos laikos, jo tad neviens viņiem netraucē, bet vienmēr pašam labākajam pienāk beigas.
Kad tad tev zvana?- Marselusa ziņkārīgi jautā brālim
Piezvanīšu vēlāk, negribu , lai mūs traucē mīļo māsiņ. Cilvēks pagaidīs, es tak esmu nesen atbraucis un gribu pavadīt ar tevi laiku kopā.- Džastins skumji sakot
Bet ja Tev kaut kas ir svarīgs darāms tad ej , es pagaidīšu tevi kad tu atgriezīsiatgriezīsies mājās un tad mēs varētu nosvinēt tavu ideālo ceļojumu un atkal satikšanos. - satraukti pavēlējusi.
Marselusa pārliecinājusi brāli, devās atpakaļ uz mājām, lai sagatavotu visu priekš tā kad viņš atgriezīsies mājās.
Bet pagāja jau vairākas stundas un Marselusa mēģināja sazvanīt brāli un viņa draugus , bet neviens tā arī neatbild. Viņa no uztraukuma pat nezin kur likties un kur varētu atrasties viņas brālis, jo bail , ka kaut kas slikts ir noticis un nevar palīdzēt.

Bet nu tas, lai paliek uz nākamo daļu! 😂😂🤘🤗☺

20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt