local-stats-pixel fb-conv-api

Marks un 3 Mērijas3

Marks savilka bikses un devās uz savu istabu. Puisis bija priecīgs, jo zināja, kas viņu tur sagaida. Netflix un 3 dāmas. 3 Mērijas. Katra Mērija ar savu šarmu. Katra ar savu raksturu un vēlmēm.

Pirmā Mērija sagaidīja Marku brūnā cepurītē. Atlika Markam noraut to un pavērās Mērijas koši zaļie mati. Marks ievilka sevī zaļmatainās Mērijas dvašu un noreiba no tā ko sajuta.

Abas pārējās Mērijas neatpalika. Ugunīgā Mērija ar saviem sarkanajiem matiem paveda Marku sadoties ar lūpām un mesties nepārtrauktā skūpstā, kurš reibināja tikpat ļoti ja ne vēl vairāk kā pirmās Mērijas dvaša.

Ar otrās Mērijas lūpukrāsas paliekām uz savām lūpām pavērās uz trešo Mēriju. Viņa, brunete, tērpusies dzeltenā kleitiņā kāri miedza ar aci markam, norādot, ka vēlās ko vairāk, kā tikai parunāties. Marks norāva no Mērijas viņas dzelteno kleitiņu un viņa priekša pavērās viss brunetes formīgais augums visā tā godībā. Markam atlika tikai to izgaršot.

Abas pārējās Mērijas sajutās vientuļi, skaoties kā Marks visu uzmanību velta tikai vienai. Nepagāja ilgs laiks un Marks pats atcerējās par aizmirstajām biedrenēm, kuras viņu gaidīja turpat blakus. Brunete savu darbiņu bija veikusi un šajā vakarā vairs Markam nepievienojās. Par viņas esamību liecināja tikai turpat nomestā dzeltenā kleitiņa. Marks turpināja baudīt zaļmati un rudmati. Kokteilis, ko viņa galvā, sirdī un kuņģī radīja abas mīlnieces lika Markam saredzēt halucinācijas, kuras viņa sajūtām lika uzskriet debesīs...

Nakamais rīts. Marks pamodies gultā. Apgāzta glāze, kurā mētājās pēdējās Asiņāinās Mērijas lāses, vispakārt arī konfekšu Mērija Džeina iepakojumu papīrīši un turpat arīviņa otras Mērijas Džeinas pārpalikumi...Marka galva, joprojām, bija vieglā reibumā, taču viņam bija vienalga. Šovakar tas jāatkārto..Tikai vajag vairāk, kādu no Mērijām. Kuru –kailsīgo rudmati, nerātno zaļmati vai ašo, bet kautrīgo bruneti Marks vēl nav izlēmis.

52 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Vajag mazak dzert ...

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt