local-stats-pixel fb-conv-api

Mammu, lūdzu neaizej #94

37 0

Aizgājām līdz stroikai un tur jau mūs gaidija Deivids.Viņš sēdēja uz palodzes un viņam pie kājām bija 3 pudeles alkohola.Es apskāvu viņu.Mēs apsēdāmies es izņēmu laukā zāli un sāku tīt kāsīti.Deivids uzslēdza uz tumbiņas mūziku.Kailija tikmēr salēja glāzītēs dzērienus.

-Kā iet meitenes?-

Mēs ar Kailiju reizē atbildējām-Labi paldies un tev?

-Nu tā normāli ja neskaita tas ka mēs ar Vanesu sastrīdējāmies.-To sakot viņš paskatijās uz manis un piemiedza man ar aci.Es viņa mājienu nesapratu.Es izdzēru savu glāzīti un aizdedzināju cigareti.

-Vai tu šodien biji skolā?-Viņš jautāja skatoties uz manis.

Lūk tas man besija kad mēs bijām trijatā tad Deivids pārsvarā runājā tikai ar mani un var teikt ka izlikās ka Kailijas te vispār nav.

-Jā un tu?

-Nē...

-Kāpēc?

-Tāpēc ka mēs ar Vanesu dzērām.

Viņš paskatijās uz manis un pasmaidija.Vai viņš mēģināja padarīt mani greizsirdīgu?Tas viņam nekad neizdosies jo man ir Rolands.Un es viņu mīlu.Tagat es atcerējos ka man ir viņam jāuraksta.Paņēmu telefonu un viņam uzrakstiju lai pasaka mammai ka šonakt nebūšu mājās.Es viņam nekad nerakstiju nekādas mīļās vēstulītes jo baidijos ka tās varētu izlasīt mamma un tad būtu dirsā.Negribēju lai viņa pagaidām kaut ko zinātu kad būs īstais laiks gan jau ka es viņai izstāstīšu.

Kailija uzlika savu galvu man uz kājām un sāka pīpēt.

-Tikai nebirdini pelnus man uz biksēm.

-Labi...

Noskūpstiju viņu un ztglaudu viņai no pieres matu šķipsnu.Nezinu ko es darītu ja man nebūtu Kailijas.Laikam būtu parasta narkomāne.Varbūt jau sen būtu mirusi.

-Uzkurīsim?-Deivids jautāja te skatoties uz manis te uz Kailijas.Es piekrītoši pamāju un piededzināju kāsīti un ievilku 2 dziļus dūmus.Padevu to Deividam kurš arī dziļi vilka dūmus.Kailija tikmēr dzēra jau kādu 4 glāzīti.Man pienāca sms no Rolanda viņš uzrakstija lai netaisu sūdus un sirsniņu.

Es pasmaidiju man patika ka dažreiz viņš atsūtija sirsniņas.Ievilku elpu un izdzēru vēl vienu glāzīti.Ceru ka nerakstīšu dzērnumā Polam bet vispār lai būtu drošībā izslēdzu savu telefonu un iedevu to Kailijai.Pirmdien jāiet uz skolu un es to negribēju jo es jau stāstiju ka esmu tur atsumtā jo man tur nav neviena drauga.Labi ka ārpus skolas man ir draugi kuri mani mīl tādu kāda es esmu.

-Ejam pie manis uz dzīvokli?-Sacija Kailija un sāka smieties.

Mēs piecēlāmies un salikām visu somās un sākām iet man bija nedaudz jāpietur Kailija jo viņa bija nedaudz par daudz iedzērusi.Beidzot mēs nonācām Kailijas dzīvoklī mēs klusām atvērām durvis.Virtuvē sēdēja Kailijas mamma...

-Labdien...

-Labdien ak dievs Kailij tu taču esi galīgi piedzērusies!-Viņa iesaucās un piegāja klāt pie meitas kura bija galīgi zaļa.

-Mēs noliksim viņu gulēt un iesim...

-Nē Vanesa tu droši vari palikt te pa nakti jo man zvanija tava mamma viņa teica lai tu labāk paliec šeit un izguli dzērumu.

Es piekritu mēs ar Deividu aizvilkām Kailiju uz viņas guļamistabu un ielikām gultā.Es apsēdos vienā pusē un Deivids otrā.Mēs vienkārši sēdējām un smējāmies.

-Es laikam iešu mājās.

-Labi arlabunakti paldies ka biji ar mums.

-Nav par ko.Viņš sacija un apskāva mani.Kad Deivids bija projām istabā ienāca Kailijas mamma un apsēdās tajā pašā vietā kur tiko bija sēdējis Deivids.

-Ak jūs trakie bērni-

-Man ļoti žēl.

-Viss kārtībā Vaness es taču zinu kāda ir Kailija.Tu tagat labāk ej izgulies un tad rīt parunāsimies.Kur tu vēlies gulēt?Viesistabā?Viņa sacija un piecēlās.

-Es labprāt pagulētu tepat pie Kailijas ja jums nav nekas iebilstams.

-Nē viss kārtībā es jūs saprotu.

-Paldies.-Viņa sacija un apskāva mani.Es apgūlos blakus Kailijai un jau pēc 5 minūtēm aizmigu...

37 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

''skatoties uz manis'' ? viss raksts pilns ar šādām pērlēm.

5 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Vai tad cilvēki tā arī dara? Bet+

2 0 atbildēt

Vai es tur pareizi izlasu, ka Deivids it kā grib, lai Vanesa kļūtu greizsirdīga pati uz sevi? emotion

Ok, tā droši vien ir pārrakstīšanās kļūda, diemžēl šādu kļūdu tekstā netrūkst emotion

0 0 atbildēt