local-stats-pixel fb-conv-api

Mammu, lūdzu neaizej #85

60 0

Es sēdēju vilcienā un skatijos laukā pa logu uz ainavu kurai mēs braucām garām.Paņēmu rokās telefonu un iegāju watsappā un uzrakstiju Kailijai lai mani gaida stacijā ka pēc 15 minūtēm būšu pie viņas.Kailija bija mana labākā draudzene uz pasaules.Es viņu mīlu un zinu ka es uz viņas vienmēr varēšu paļauties.Kailijai bija 16 gadi un viņa jau mācijās viduskolā 11 klasē.Mēs viena otru pazīstam jau no bērnudārza laikiem.Viņa vienīga zināja patiesību par mani un Rolandu.Beidzot vilciens apstājās un es biju pati pirmā kura izkāpa laukā un tur mani jau gaidija Kailija savā sarkanajā džemperī un baltajās biksēs.Es pieskrēju viņai klāt un apskāvu viņu.Tā mēs stāvējām apskāvušās kādas 10 minūtes.Lai gan vakardien tikāmies.

-Čau saulīt-

-Kāpēc tu vakar man nepiezvaniji?-Viņa jautāja kad beidzot biju viņu atlaidusi vaļā.

-Tāpēc ka biju kopā ar Rolandu-Saciju un pasmaidiju.

Kailija ar rokām uztaisja sirsniņu un pasmaidija.Es atkal viņu apskāvu.Kad mēs beidzot beidzām mīļoties mēs gājām uz centru.Es iedevu draudzenei savu jaku lai viņai nebūtu auksti.

-Stāsti kas labs pa šīm dienām noticis?-Es saciju.Kailija pasmaidija un sāka stāstīt-Nu nekas īpašs nu vismaz ne kas tāds ko tu jau nezinātu.Pols aizvakardien piedzērās tā pamatīgi es īsti nesaprotu kāpēc viņš kopš tu viņu uzmeti viņš ir sācis traki dzert.

-Tikai nesaki ka tu tagat liec man skriet atpakaļ pie viņa-Jautāju kad iegājām veikalā.

Kailija noraidoši papurināja galvu-Nu netaču nemūžam neļaušu tev otreiz ar viņu sapīties un pēc tam skatīties kā tu laid sev vēnās to draņķi.?..

Mēs apklusām jo Kailija zināja ka man nepatika ka viņa runāja par to kāda es biju kad es satikos ar Polu.Tagat viss bija mainiejies es biju kopā ar Rolandu es vairs tik traki nelietoju narkotikas tikai dažreiz iedzēru un uzpīpēju spaisu.Mēs nopirkām šokolādi un sīrupu kuru vēlāk atšķaidīsim ar šnabi.Mammai ļoti nepatika tas ka es dzēru bet es tur neko nevaru izdarīt jo man ir tādi draugi kas lieto un es viņus mīlu lai arī kādi viņi ir.Mēs izgājām laukā no veikala mēs gājām pie Kevina tā puiša kurš mums sagādās alkoholu un zāli.

-Naudu dalam uz pusēm-Es saciju un izņēmu 20 dolārus un Kailija iedeva vēl savus 20 dolārus.Mēs piegājām pie viņa mājas un trīs reizes pieklauvējām.Durvis atvēra jauns blonds puisis.

-Sveikas nākat iekšā-Viņš sacija un aizgāja pasaukt Kevinu.

Mēs stāvējām priekšnamā un gaidijām.

-Smuks ūķis-Es saciju.Kailja man iespēra pa potīti lai es apklustu.Es klusām iesmējos.Beidzot atnāca Kevins ar divām šnabja pudelēm un vienu paciņu zāles.Mēs prasijām to pašu stiprāko.Kailija ielika pudeles savā mugursomā tikmēr es iedevu naudu.Kevins pasaidija un teica-Vanesa katur reizi kad es tevi satieku tu ķļūsti vēl skaitsāka un skaistāka.-Es nosarku un pateicu paldies.Ak dievs kāpēc viņš nevar koļīties klāt Kailijai viņa tomēr ir brīva.

Mēs vēl kādu brīdi parunājām sarunājām atkal tikties nākam piektdien.Beidzot izgājām no tās mājās.

-Jebal dažreiz es viņu tā ienīstu.-Saciju un uzliku uz acīm saulesbrilles.Kailija tikai iesmējās.-Nezinu man viņš liekas tīri normāls.Šoreiz es biju tā kas iespēra draudzenei pa potīti.Kailija parādija man mēli.

-Ejam pie Deivida.

Deivids bija Kailijas otrs labākais draugs pēc manis.Arī viņš man ir diezgan labs draugs es zinu to ka agrāk laikam es viņam patiku.Tagat laikam tas ir beidzies jo viņam ir meitene arī vārdā Vanesa.Sakritība?Nedomāju viss...Kailija uzslēdza telefonā mūziku un mēs gājām kādas 15 minūtes.Ak dievs es ātrāk gribēju piedzerties.Šoreiz neviens mani neapturēs manuprāt es vienu pudeli izdzeršu viena pati...

60 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Jauki.+

3 0 atbildēt
rakstot literārus darbus jācenšas atturēties no necenzētu vārdu izmantošanas emotion
3 0 atbildēt
Lasot pašam gribas sākt dzert..
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Lasu un nevaru saprast no kurienes tik daudz naudas, ka var dzert un zāļoties.

2 3 atbildēt