local-stats-pixel fb-conv-api

Life is not the Disney's world. 2.6.1

177 1

Ļoti atvainojos par kļūdām un par īso daļu.
http://spoki.tvnet.lv/literatura/Life-is-not-the-Disneys-world-25/756282
Pagājusi jau vairāk kā nedēļa, bet es vēl arvien tupju savā istabā un nedodos uz slimnīcu. Katra dena tiek pavadīta kā iepriekšējā, sēžot istabā un neko nedarot.
Reizi pa reizei izeju uz balkona, izsmēķēju pa cigaretei un tad atkal vārtos pa gultu.

Es esmu deviņpadsmit gadus veca, tūlīt paliks divdesmit, es aizbēgu no mājām un cenšos izvēlēties, kurš ir mans "īstais un vienīgais", kurš ir spēs realizēt "viņi dzīvoja ilgi un laimīgi".

Tiek atslēgtas durvis un Līzele ienes man ēdamo. Uzsmaidu viņai un paliecos pretī, lai saņēmtu ēdienu.
Vecāki ir centušies tikt manā istabā, uzzināt, kas man kaiš, pat ir mēģinājuši pierunāt Līzeli, lai viņa ielaiž pie manis, bet viņa paliek manā pusē un turas spītīgi pretīm.

Nolieku tukšo paplāti uz zemes un ieguļos gultā, lūkojos griestos, kuros katru dienu jau skatos vismaz pāris stundas no vietas.

Sēžot šo visu laiku vienā vietā, šajā istabā, es neko jaunu neesmu izdomājusi, bet es esmu pamanījusi nelielas izmaiņas, kas šo istabu uzlabo un atgriež atpakaļ tajā brīdī.
Uz sienas ir nelieli caurumi no mestajām pudelēm, krāsu traipi, kuri jau tur ir no paša manas bērnības.

Atcetos kā man priekšā bija nolikta balta lapa un iedotas krāsas. Ar Līzeles palīdzību uzzīmēju ko skaistu. Smiekli nebija izpalikuši, jokošanās, kutināšana, tas viss bija.

No jaukajām domām izsita troksnis, kas vēsta, ka durvīs ir ielikta atslēga. Tā bailīgi tika pagriezta un tad durvis tika atvērta plaši vaļā. Man priekšā stāvēja Harijs un Lūks.

Nu, kāpēc man bija jādod savas istabas atslēgas arī Harijam.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Life-is-not-the-Disneys-world-27/756704

177 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Lūdzu lūdzu lai viņa ir ar Hariju!!! 😰
1 1 atbildēt