local-stats-pixel fb-conv-api

Liesmu pieskārieni (54)4

313 0

Liesmu pieskarieni (53)

Liams

Nākamās nedēļas mēs ejam uz vienām lekcijām, satiekamies rakstnieku klubiņā, bet mēs viens ar otru nesarunājamies. Mēs izturamies tā, it kā otrs neeksistētu. Viss ir tāpat, kā tas bija, pirms es viņu satiku, bet viss ir mainījies.

-Liam, pagaidi, - Railija mani aiztur, kad nodarbība pagrabā ir beigusies. Man šķiet, ka esmu izmežģījis kaklu, mēģinot uz Eivu neskatīties. Es apstājos.

-Mums vajag parunāt par to, ka divi šīs grupas labākie rakstnieki nesarunājas, starp visiem valda spriedze un neviens nespēj koncentrēties, jo jūsu garastāvoklis ietekmē visus. Pirms tu atnāci, es mēģināju runāt ar Eivu, bet viņa mani ignorēja. Kas ar tevi notiek? Lūdzu pastāsti.

Es aizkaitināti atkrītu zemē uz spilveniem.

-Es nezinu, Railij.

-Varbūt sāc visu no sākuma? – draudzene piedāvā.

- Tu jau zini. Mēs viens otru ienīdām, tad kļuvām par miera līguma slēdzējiem, tad par draugiem ar uzlabojumiem un tad... mēs atkal sākām viens otru ienīst, - es bez emocijām noberu.

-Kas notika?

-Es.. viņa.. mēs kļuvām pārāk tuvi. Mēs pārkāpām noteikumus. Kaut kas mainījās. Un pirms tas kaut kas pārauga kaut kā nopietnā, mēs izšķīrāmies. Tad viņa pazuda, mēs sastrīdējāmies un atkal viens otru ienīstam. –

-Liam..

-Nemaz nesāc. Ja mēs būtu mēģinājuši to, kam mēs abi neesam gatavi, tas būtu beidzies ar lielu izgāšanos. Un tad tas sāpētu vairāk nekā tagad. Turklāt man ir jāvelta visa uzmanība tam, lai es varētu atrast viņu, - es aizstāvos. Es nesaku, ka patiesībā, viss par ko es domāju, ir Eiva, lai cik savtīgi tas būtu. Ka katru reizi kad aizveru acis, es meitenei redzu.

-Jūs abi esat tik stulbi. Acīmredzami jūs viens otram patīkat vairāk, tikai esat pārāk nobijušies, lai kaut ko darītu. Viss, kas jums ir jāizdara, ir jāizrunājas par visu. Tev viņai ir viss jāizstāsta, tad varbūt Eiva tev izstāstīs to, ko viņa slēpj.

-Tu zini kaut ko par to?

-Man ir nojausma, bet es neteikšu tev. Turklāt to esmu izdomājusi es pati, jo viņa man neko nav teikusi. Bet tev, Liam, viņa pateiktu, ja tu arī atklātos, - Railija pamāca.

Es pieceļos kājās un sažņaudzu rokas dūrēs. – Man nevajag tavu padomu, man nevajag viņu. Man vispār nevienu nevajag. Man ir labi tāpat.

-Ir tikai viena problēma. Es tev neticu.

-Tā, nu nav mana problēma, - es iesaucos un aizcērtu aiz sevis durvis.

Railija iedomājas, ka ir kaut kāda psihoterapeite! Viņa neko par mani nezina! Stulbums! Es esmu tik dusmīgs, ka varētu uzsprāgt. Es ienīstu visu! Es ienīstu Eivu! Un visvairāk es ienīstu to, ka es viņu itin nemaz neienīstu.

.

Eiva

Es viņu ienīstu. Railija mēģināja no manis kaut ko izdabūt, bet man nebija, ko viņai teikt. Kopš es uzzināju, ka viņa ir Liama draudzene, es neesmu viņai uzticējusies un nožēloju to, ka meitenei esmu rādījusi tik daudz no sava rakstītā. Esmu pārliecināta, ka viņa zina, kas ar mani notika, bet skaļi mēs to neesam apspriedušas. Es tikai ceru, ka meitenei pietika prāta, lai neko neteiktu Liamam.

Nevienam nevar uzticēties. Kāpēc es nemācos no savām kļūdām un turpinu cilvēkiem dāvināt daļiņas no savas sirds? Tā beigās vienmēr tiek salauzta. Brendons, Railija un Liams. Es nepamanīju, kurā brīdī mana sirds pārstāja piederēt man, bet viņam. Es nepamanīju, kurā brīdī es viņam iedevu varu mani kontrolēt.

Lai gan mēs neesam runājuši jau pāris nedēļas, kopš pēdējās pirmdienas, tas nenozīmē to, ka es katru dienu par viņu nedomāju. Ka es katru dienu nemeklēju viņu starp visiem citiem.

Tas, ka mēs esam pārstājuši runāt, nenozīmē to, ka viņam vairs nepieder daļa manas sirds.

Liesmu-pieskarieni-55

313 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Owwww. Maitas, davai viens pie otra! ;D
13 0 atbildēt
Džareds Leto 😍😍😍😍😍
7 0 atbildēt